ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επιστρέψουν στους πρώην τους μέσα στο επόμενο διάστημα


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που θα επιστρέψουν στους πρώην τους μέσα στο επόμενο διάστημα

Αν ένα πράγμα θα φέρει στη ζωή μας το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου, αυτό είναι η υπομονή. Δεν παίρνουμε παρορμητικές κινήσεις, κάνουμε ένα βήμα πίσω και αξιολογούμε τα καταστάσεις. Αναθεωρούμε τις αποφάσεις μας – ακόμη κι αυτές που αφορούν τον χωρισμό.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, είναι πιθανό να επιστρέψουν στους πρώην τους, μέσα στην περίοδο που ακολουθεί.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν σημειώσει τεράστια πρόοδο. Βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο στάδιο της ζωής τους, με την ωριμότητα να τους χαρακτηρίζει. Έχουν μάθει από τα λάθη τους, αισθάνονται ότι μπορούν να ακολουθήσουν το ένστικτό τους. Κι ενώ οι πρώην σύντροφοι ανήκουν στο παρελθόν για κάποιον λόγο, η αλήθεια είναι πως δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη την τελευταία τους σχέση. Θα αποφασίσουν, λοιπόν, να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία.

Σκορπιός

Όταν έχουν ανάγκη από συμβουλές, οι Σκορπιοί στρέφονται σε έναν μόνο άνθρωπο: τον πρώην τος. Διατηρούν φιλικές σχέσεις και η ώρα της επανασύνδεσης δε θα αργήσει να έρθει. Θα δουν, μάλιστα, ότι εκείνος πάντα είχε αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό του και απλώς περίμενε να το συνειδητοποιήσουν κι εκείνοι.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα έρθουν σε πιο στενή επαφή με τα πραγματικά τους συναισθήματα και θα προσπαθήσουν να έρθουν ξανά σε επαφή με ανθρώπους που κάποτε τους έκαναν ευτυχισμένους. Θα αναζητήσουν το γνώριμο, τη συνήθεια, την τρυφερότητα που τους προσέφερε μία παλιά σχέση και, πιθανότατα, θα το αποκτήσουν.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.