ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Δεκέμβριο


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Δεκέμβριο

O Δεκέμβριος ήρθε και όλοι έχουμε έναν λόγο να χαιρόμαστε – άλλοι, επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι άλλοι γιατί βλέπουν το τέλος μίας βασανιστικής χρονιάς. Θετική ενέργεια, χαμηλές θερμοκρασίες, ζεστή σοκολάτα και δώρα, μας κάνουν να νιώθουμε πιο γεμάτοι.

Τρεις τυχεροί, ωστόσο, έχουν τα άστρα με το μέρος τους. Και ο μήνας που μόλις μπήκε, αναμένεται να είναι ο καλύτερός και πιο σημαντικός για εκείνους.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος φέρνει φως στη ζωή κάθε Τοξότη. Θα έρθουν αποφάσεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στην καθημερινότητά τους, με την καλύτερη δυνατή έννοια. Θα νιώσουν ότι δεν έχουν τίποτα υπό έλεγχο, όμως το ταξίδι τους θα έχει χαρούμενο τέλος.

Λέων 

Οι συναισθηματικοί Λέοντες αναζητούν πάντα νέους τρόπους να εκφραστούν. Τώρα, θα φλερτάρουν, θα ερωτευτούν, θα γίνουν δημιουργικοί, θα σπάσουν τους κανόνες. Ναι, θα γίνουν λάθη – θα περάσουν, όμως, υπέροχα.

Αιγόκερως

Η εποχή τους πλησιάζει και οι Αιγόκεροι είναι πιο έτοιμοι από ποτέ. Μετά από έναν εφιαλτικό Νοέμβρη, θα πάρουν απαντήσεις σε ερωτήματα που τους βασανίζουν και θα μάθουν αλήθειες που θα τους ανακουφίσουν. Θα καταλάβουν τα συναισθήματά τους και θα αγαπήσουν τον εαυτό τους παραπάνω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS