ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κερδίζουν στο τέλος κάθε διαφωνίας


JTeam

26 Δεκεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που κερδίζουν στο τέλος κάθε διαφωνίας
Σύμφωνα με τους αστρολόγους, εάν τύχει να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με ένα ζώδιο του αέρα προετοιμαστείτε να χάσετε.

Τα ζώδια του Αέρα είναι γρήγορα και μπορούν να γυρίσουν ένα επιχείρημα εύκολα.

Σε αντίθεση με τα ζώδια της Φωτιάς που οδηγούνται από το πάθος ή τα ζώδια του νερού που είναι υπακούν τα συναισθήματά τους, τα ζώδια του αέρα είναι πολύ λογικά. Είναι γνωστοί για τις διανοητικές και επικοινωνιακές δεξιότητές τους. Τους αρέσει να αναλύουν ανθρώπους και ιδέες.Σε μία διαφωνία ή συζήτηση όμως τα ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναδειχτούν οι απόλυτοι ρήτορες είναι οι εξής.

Σκορπιός

Οι σκορπιοί είναι γνωστοί για την έντασή τους. Μπορεί να μην έχουν τις σωστές πληροφορίες, αλλά θα πιστεύετε ότι έχουν τις απαντήσεις λόγω του πάθους και της παρουσίας τους. Πριν φτάσετε σε μια διαφωνία με έναν Σκορπιό, βεβαιωθείτε ότι θα αξίζει τον κόπο. Τείνουν να θυμώνουν όταν ανάβει η συζήτηση για αυτλο προσοχή.

Λέων

Ένας Λέων θα συνοδέψει τα επιχειρήματα του με ένα φάκελο αρχείων γεμάτο λεπτομέρειες, έρευνα και πληροφορίες. Έχουν έτοιμα επιχειρήματα. Αυτό τους κάνει να αισθάνονται ισχυροί και έχουν το πάνω χέρι. Δεδομένου ότι χρειάστηκαν χρόνο να διερευνήσουν τα γεγονότα, το να τους δείξει κανείς ότι δεν είναι εντελώς σωστοί θα είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει κυβερνήτη τον Ερμή, έτσι είναι όλα σχετικά με την επικοινωνία. Τους αρέσει να μιλάνε με ανθρώπους, να απορροφούν πολλές πληροφορίες και γι 'αυτό τείνουν να γνωρίζουν τα πάντα για όλους. Εάν προσπαθείτε να κερδίσετε μια διαφωνία με Δίδυμο, καλή τύχη. Απλά δεν μπορείτε να κερδίσετε. Οι Δίδυμοι είναι τόσο σκληροί επειδή ξέρουν πως μπορούν να παίξουν με τα λόγια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS