ΖΩΔΙΑ

Η πρωινή ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσετε το 2022, σύμφωνα με το ζώδιό σας


JTeam

4 Ιανουαρίου 2022

Η πρωινή ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσετε το 2022, σύμφωνα με το ζώδιό σας
Food Photographer | Jennifer Pallian on Unsplash
Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάτε τη μέρα σας

Καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να ξεκινάει τη μέρα του. Κάποιοι τρώμε πλούσιο πρωινό, άλλοι πίνουμε σκέτο καφέ – κάποιοι πηγαίνουμε για τρέξιμο. Όπως και να’χει, η πρώτη ώρα της ημέρας είναι σημαντική. Ακόμη κι αν την ξεχάσουμε, καθώς οι ρυθμοί ανεβαίνουν, παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της διάθεσής μας.

Αν έχετε σκοπό να κάνετε τη διαφορά το 2022, να αλλάξετε συνήθειες και να αρχίζετε διαφορετικά την ημέρα σας, δείτε παρακάτω τι λένε τα άστρα για αυτό.

Κριός

Γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για ζωή, οι Κριοί δεν έχουν παρά να ξεκινήσουν τη μέρα τους με άσκηση. Ακόμη κι ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα γυμναστικής πριν το γραφείο αρκεί, για να οργανωθούν και να βάλουν το μυαλό τους σε τάξη.

Ταύρος

Οι πρακτικοί Ταύροι δεν αντέχουν να βιάζονται – θέλουν να παίρνουν τον χρόνο τους και προετοιμάζονται από το βράδυ για την ημέρα που θα ακολουθήσει. Καλό είναι, λοιπόν, να ξυπνούν δέκα λεπτά νωρίτερα και να απολαμβάνουν τον πρωινό καφέ τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις καταστάσεις. Το σημαντικότερο είναι να νιώθουν κοντά με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οπότε καλό είναι να ξεκινούν τη μέρα τους απαντώντας στα μηνύματα που έλαβαν το προηγούμενο βράδυ.

Καρκίνος

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι δεν έχουν παρά να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα ζεστό μπάνιο. Θα νιώσουν αναζωογονημένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.

Λέων

Οι Λέοντες είναι δημιουργικοί, οπότε χρειάζεται να ξεκινούν τη μέρα τους με μουσική. Λίγος χορός μπροστά στον καθρέφτη θα τους γεμίσει θετική ενέργεια.

Παρθένος

Επειδή είναι οι πιο οργανωμένοι του ζωδιακού κύκλου, οι Παρθένοι δε χρειάζονται κανέναν να τους θυμίσει να πλύνουν τα δόντια τους ή να στρώσουν το κρεβάτι. Μπορούν, όμως, να διατηρήσουν την πρωινή τους ρουτίνα απλή και να επικεντρωθούν στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ημέρας που ακολουθεί.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να έχουν ισορροπία σ’ ό,τι κι αν κάνουν. Καλό είναι λοιπόν να ξεκινούν τη μέρα τους με λίγη yoga ή stretching.

Σκορπιός

Ενώ οι περισσότεροι θέλουμε να ξεκινάμε τη μέρα μας ήρεμα, οι Σκορπιοί έχουν ανάγκη από το ακριβώς αντίθετο. Έντονο τρέξιμο, κρύο ντους – χρειάζονται κάτι σαν ηλεκτροσόκ.

Τοξότης

Περιπετειώδεις και γεμάτοι όρεξη για ζωή, οι Τοξότες δεν αντέχουν να μπαίνουν σε πρόγραμμα. Ας προσπαθήσουν, λοιπόν, κάθε μέρα να βγαίνουν από το comfort zone τους – να πάνε στο γραφείο από διαφορετικό δρόμο, για παράδειγμα.

Αιγόκερως

Οι πιο εργατικοί του ζωδιακού κύκλου χρειάζεται να παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους. Αυτό θα το καταφέρουν γράφοντας μία λίστα με όσα έχουν να κάνουν μέσα στη μέρα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι κοινωνικοί κι έχουν ανάγκη να βρίσκονται σε μία κοινότητα. Επειδή έχουν πολλούς φίλους, καλό είναι να ξεκινούν τη μέρα τους με ένα αστείο GIF στην ομαδική συνομιλία – και θα γελάσουν και θα συνεχίσουν με αισιοδοξία.

TAGS