ΖΩΔΙΑ

Πώς να λύσετε τα θέματα στη σχέση σας, ανάλογα με το ζώδιό σας


JTeam

11 Ιανουαρίου 2022

Πώς να λύσετε τα θέματα στη σχέση σας, ανάλογα με το ζώδιό σας
Kinga Cichewicz on Unsplash
Τι έχουν να πουν τα άστρα για τις σχέσεις μας;

Δε θα ήταν τέλειο αν οι σχέσεις με τους γύρω μας βασίζονταν σε γερά θεμέλια; Που μας κάνουν να νιώθουμε γεμάτοι, μας βοηθούν να βελτιωθούμε. Ευτυχώς, μπορούμε να το αποκτήσουμε αυτό – και το ζώδιό μας παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς θα κινηθούμε.

Κριός

Παρορμητικοί και γεμάτοι ενέργεια, οι Κριοί πρέπει να μάθουν να είναι λιγότερο κτητικοί.

Ταύρος

Οι πεισματάρηδες Ταύροι θέλουν να μένουν πάντα στο comfort zone τους και αυτό πρέπει να αλλάξει. Καλό είναι να μάθουν να δίνουν χώρο στους άλλους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι λατρεύουν το πρώτο στάδιο της σχέσης, που όλα είναι ρόδινα. Πρέπει να μάθουν να μη χάνουν το ενδιαφέρον τους, όταν γνωρίζουν τους άλλους καλύτερα, και θα καταφέρουν να χτίσουν σχέσεις με διάρκεια στον χρόνο.

Καρκίνος

Οι συναισθηματικοί Καρκίνοι δίνουν λάθος εικόνα, επειδή συχνά δεν έχουν όρεξη. Καλό είναι να μάθουν να μιλούν για αυτά που νιώθουν, αντί να τα κρατούν μέσα τους.

Λέων

Ειλικρινείς και θετικοί, οι Λέοντες κάνουν τα πάντα για να λειτουργήσει η σχέση. Πρέπει να μάθουν όμως να εκφράζονται με μεγαλύτερη ευγένεια, γιατί η ωμή ειλικρίνεια μπορεί να γίνει προσβλητική.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν αλλάζουν συμπεριφορά, ό,τι κι αν κάνει ο σύντροφός τους. Καλό είναι να αρχίσουν να προσαρμόζονται και στις δικές του ανάγκες όμως, αντί να τα περιμένουν όλα έτοιμα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί πρέπει να αρχίσουν να μιλούν και να συνειδητοποιήσουν ότι ένας καλός τσακωμός μπορεί, στην πραγματικότητα, να λύσει προβλήματα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί πιστεύουν στη «σκληρή αγάπη». Μπορούν να κάνουν τις παρατηρήσεις τους με γλυκό τρόπο, όμως, χωρίς να πληγώνουν τους αγαπημένους τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες τείνουν να αδιαφορούν, όταν σιγουρεύονται ότι η σχέση πηγαίνει καλά. Είναι όμως απαραίτητο να δίνουν την ίδια προσοχή στον σύντροφό τους, όσος καιρός κι αν περάσει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πρέπει να πάψουν να είναι εγωκεντρικοί και να αρχίσουν να ακούν τους άλλους. Μόνο έτσι λειτουργούν οι σχέσεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι προτιμούν να κρύβονται, παρά να παραδέχονται τι στ’ αλήθεια νιώθουν. Κινούνται διπλωματικά και αυτό χρειάζεται να αλλάξει.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες ζουν στο δικό τους συννεφάκι, από το οποίο πέφτουν απότομα κάθε φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Χρειάζεται να μιλούν περισσότερο και να μη θυσιάζουν τις ανάγκες τους για να είναι καλά οι άλλοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS