ΖΩΔΙΑ

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς πλησιάζει: Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν


JTeam

12 Ιανουαρίου 2022

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς πλησιάζει: Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν
Αν ανήκετε στα παρακάτω 3 ζώδια, σας ευχόμαστε υπομονή και καλή τύχη

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που μπήκε το 2022 και ήδη ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη χρονιά – το λένε και τα άστρα. Γιατί όχι μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές θα έχουμε ανάδρομο Ερμή φέτος, με τον πρώτο να βρίσκεται μόλις μέρες μακριά (μιάμιση, για την ακρίβεια).

Από τις 14 Ιανουαρίου και για 3 εβδομάδες, τα παρακάτω 3 ζώδια θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους. Ας θυμούνται ότι οι δυσκολίες θα περάσουν, αργά ή γρήγορα.

Δίδυμος

Ο Ερμής τυχαίνει να είναι ο κυβερνών πλανήτης των Διδύμων, κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Όταν είναι ανάδρομος, τους επηρεάζει σημαντικά. Τώρα, θα τους δυσκολέψει να υπεραναλύσουν καταστάσεις (κάτι θετικό), όμως θα τους κάνει απρόσεκτους, ιδιαίτερα στα οικονομικά τους.

Παρθένος

Οι πάντα οργανωμένοι Παρθένοι, θα δουν τα σχέδιά τους να ανατρέπονται κι αυτό θα τους βγάλει έξω απ’ τα νερά τους. Θα συναντήσουν πρώην, θα θυμηθούν παλιές καταστάσεις και θα ξυπνήσουν καλά κρυμμένα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι καλό είναι να μην προγραμματίσουν τίποτα εκείνες τις μέρες, γιατί τα πράγματα δε θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Ο ανάδρομος Ερμής θα τεστάρει τα όριά τους, θα τους κάνει να δείξουν πόσο πραγματικά αντέχουν και για τρεις εβδομάδες θα μετατρέψει τη ζωή τους σε χάος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.