ΖΩΔΙΑ

Πώς να περάσεις τέλεια μια χιονισμένη μέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

24 Ιανουαρίου 2022

Πώς να περάσεις τέλεια μια χιονισμένη μέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Έτσι θα αξιοποιήσεις τη μέρα ανάλογα με το ζώδιό σου.

Η μέρα είναι ιδανική για σπίτι, τζάκι και χουχούλιασμα αλλά είναι και μια καλή αφορμή για να γίνουμε και πάλι παιδιά, να βγούμε έξω για χιονοπόλεμο και να κάνουμε τα «αγγελάκια». Το κάθε ζώδιο ονειρεύεται να περάσει διαφορετικά τη χιονοθύελλα που έρχεται!

Αν για παράδειγμα, είσαι Ταύρος ή Ζυγός, αυτή είναι η καλύτερη αφορμή για να μείνεις κάτω από τα σκεπάσματα όλη μέρα, χαζεύοντας από το παράθυρο το λευκό τοπίο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς σκοπεύεις να περάσεις αυτή τη μέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός: Σχέδια για αποδράσεις με φίλους

Σου αρέσει πάντα να βγάζεις πρόγραμμα, ειδικά μια τέτοια μέρα. Έχεις ήδη κάνει ένα γενικό πλάνο για το πού μπορείς να πας με τους φίλους σου προκειμένου να απολαύσετε περισσότερο το χιόνι αφού φημίζεσαι για τις οργανωτικές σου ικανότητες.

Ταύρος: Κουβέρτες, βιβλία και ζεστή σοκολάτα

Ως λάτρης της άνεσης και της καλοπέρασης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος της χιονισμένης αυτής μέρας κάτω από τη ζεστή σου κουβέρτα αγκαλιά με το αγαπημένο σου βιβλίο και μια ζεστή σοκολάτα.

Δίδυμοι: Κάλεσμα στο σπίτι

Δεδομένου ότι είσαι το πιο κοινωνικό ζώδιο, σήμερα είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να καλέσεις σπίτι φίλους και να χουχουλιάσετε παρέα με φαγητό και καλό κρασί, παίζοντας επιτραπέζια.

Καρκίνος: Πιτζάμες και αγκαλιές με την οικογένεια

Λατρεύεις να αφιερώνεις χρόνο με την οικογένειά σου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Οπότε αυτή είναι η καλύτερη αφορμή για να φορέσεις τις αναπαυτικές σου πιτζάμες και να περάσεις ποιοτικό χρόνο παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων: Ώρα για χιονισμένες λήψεις στο Instagram

Δεν έχει σημασία το κρύο. Θα φορέσεις τα πιο ζεστά σου ρούχα και θα βγεις έξω για να βγάλεις τις πιο τέλειες λήψεις στο χιόνι που στη συνέχεια θα ανεβάσεις στο Instagram για να αποθεωθείς αφού είσαι από εκείνα τα ζώδια που λατρεύουν να έχουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Παρθένος: Το εθελοντικό σου πνεύμα σε πρώτο πλάνο

Λατρεύεις να βοηθάς τους άλλους οπότε θα βάλεις σίγουρα ένα χεράκι για να βοηθήσεις τους γείτονες ώστε να καθαρίσετε μαζί μετά το χιόνι την περιοχή γύρω από το σπίτι τους αφού πρώτα θα έχεις κάνει τον καλύτερο χιονοπόλεμο της ζωής σου.

Ζυγός: Επιτραπέζια όλη μέρα

Είσαι ομαδικό πνεύμα οπότε μια τέτοια μέρα πέρα από το ότι θες να μείνεις σπίτι και να απολαύσεις τον χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα αφιερώσεις τη μέρα, παίζοντας επιτραπέζια μαζί τους.

Σκορπιός: Ώρα για λίγα παραπάνω τηλεφωνήματα

Θα αξιοποιήσεις τη μέρα για να κάνεις μερικά παραπάνω τηλεφωνήματα σε φίλους και συγγενείς που μένουν μακριά αφού είναι από τις λίγες φορές που έχεις διαθέσιμο χρόνο στο σπίτι.

Τοξότης: Ντοκιμαντέρ και βιβλία

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα βιβλίο (από εκείνα τα δυσνόητα που απέφευγες εδώ και καιρό) και να βάλεις ντοκιμαντέρ, περνώντας όλη τη μέρα στον καναπέ τυλιγμένη γύρω από την κουβέρτα σου.

Αιγόκερως: Ώρα για οικιακά

Βρήκες τον χρόνο που ήθελες για να αφιερωθείς λίγο στις δουλειές του σπιτιού ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσεις να δουλεύεις και ένα νέο project.

Υδροχόος: Γλυκά και νέες συνταγές

Αυτό που θες να κάνεις αυτή τη μέρα, είναι να πειραματιστείς με νέες συνταγές και γλυκά που θα προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθείς: Ασταμάτητο παιχνίδι στο χιόνι

Θα εκμεταλλευτείς τη μέρα για παιχνίδι έξω με τους φίλους και την οικογένειά σου και δεν θα θες να το αποχωριστείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS