ΖΩΔΙΑ

30/01: Βάλτε τη λογική μπροστά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Ιανουαρίου 2022

30/01: Βάλτε τη λογική μπροστά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω μας βοηθά να βάλουμε όρια και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πλαίσιο, όπου χρειάζεται. Ωστόσο, λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου στο ίδιο ζώδιο και της δυσαρμονικής σχέσης του Ήλιου με τον Ουρανό, καλό θα είναι πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση να έχουμε σκεφτεί αντικειμενικά όλες τις παραμέτρους.

Για τους Κριούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να εκτιμήσετε καλύτερα τις καταστάσεις σε θέματα που αφορούν κυρίως την εργασία και την καριέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οτιδήποτε κάνετε σήμερα η ημέρα είναι ευνοϊκή εφόσον αποφασίσετε να δράσετε με αυθεντικό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εστιάστε σε ρεαλιστικούς στόχους σήμερα και είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, είναι γνωστό πως σχέσεις και συνεργασίες αυτή την περίοδο είναι προς διερεύνηση και επανατοποθέτηση ειδικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα σας δείχνει τον τρόπο να έρθετε σε επαφή με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ανεξάρτητα τις γύρω παρεμβάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι υποστηρικτικές για δράσεις οι οποίες συνδέονται άμεσα με τις επιθυμίες σας, τις επιτεύξεις σας ή/και τα δημιουργήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μία ευκαιρία αιωρείται στον αέρα σήμερα και εσείς έχετε την δυνατότητα να την αρπάξετε αν δώσετε την προσοχή σας μόνο σε σημαντικά πράγματα αφήνοντας οτιδήποτε περιττό στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ανεξάρτητα πως νιώθετε εσείς ή τί προσπαθούν να πετύχουν οι άλλοι γύρω σας, πολύ δύσκολα κάτι ή κάποιος θα σας βγάλει από τα νερά σας ώστε να χάσετε επαφή με την πραγματικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επιμονή και η υπομονή συνδυαστικά με σκληρή δουλειά είναι τα κλειδιά της σημερινής ημέρας για εσάς όσο αφορά τα θέματα που ασχολείστε παρόλο ότι είναι Κυριακή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η πολυαστρία στο ζώδιο σας μαζί με την Σελήνη σήμερα σας δίνουν την απαραίτητη ώθηση να κάνετε δράσεις και ενέργειες οι οποίες θα σας βγάλουν από προβληματισμούς που έχετε τον τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα κάντε έξυπνες κινήσεις και αφήστε τις σκέψεις σας ελεύθερες να σας ταξιδέψουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής μέσα από μικρές χειρονομίες με μεγάλο όμως νόημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.