ΖΩΔΙΑ

11/02: Κρατήστε ευέλικτη στάση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2022

11/02: Κρατήστε ευέλικτη στάση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και η σύνοδος ακριβείας του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι τα δύο κύρια πλανητικά δρώμενα σήμερα. Η ευελιξία υπάρχει για να κινηθούμε ανάλογα μπροστά σε μια δυσκολία ή κάποιο δίλλημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η δυναμική της ημέρας ενεργοποιεί κυρίως θέματα επαγγελματικά για εσάς καθώς και οτιδήποτε αφορά επιθυμίες και προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα σταθείτε σε πρακτικά ζητήματα και ότι σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας σπρώχνει να κάνετε πράγματα τα οποία θα έχουν κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση σε μία από τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή στην εργασία σας αυτή τη στιγμή μπορεί να προχωρήσει για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι κάπως κοπιαστική ωστόσο το αποτέλεσμα μπορεί να σας ανταμείψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, καλό θα είναι σήμερα να μην δώσετε πολύ σημασία στα πράγματα ειδικά αν νιώσετε κάπου άβολα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δυνατές οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και κινητοποιούν οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας ενεργοποιεί τους τομείς όπου οι συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι το κύριο μοτίβο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολλές πλανητικές δυναμικές συγκεντρωμένες το τελευταίο διάστημα στο ζώδιό σας, σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων και είναι φυσιολογικό να νιώθετε πως οι δράσεις σας αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικές για την προσωπική σας πορεία και εξέλιξή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν μεγάλο ποσοστό δυσκολίας ή δεν έχετε διάθεση να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα και σήμερα μπορεί να φέρουν προκλήσεις ή να σας υποχρεώνουν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα στο σπίτι και την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS