ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που δεν θα σου δείξει ποτέ στοργή


JTeam

25 Μαρτίου 2022

Το ζώδιο που δεν θα σου δείξει ποτέ στοργή
pexels
Κάποια ζώδια είναι λιγότερο εκδηλωτικά και στοργικά αλλά ένα από αυτά δεν θα σου δείξει σχεδόν ποτέ τρυφερότητα

Αν αυτό που ψάχνεις περισσότερο σε μια σχέση, είναι να νιώσεις στοργή μέσα από ένα άγγιγμα και χάδι, τότε καλό είναι να προσέξεις τι έχουν να σου πουν τα άστρα. Δεν εκφράζουμε όλοι το ίδιο τα συναισθήματά μας αλλά τα παρακάτω ζώδια και κυρίως ένα από αυτά, δεν προβλέπεται να φανεί ποτέ τρυφερό απέναντί σου οπότε καλό είναι να δώσεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις του πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις περισσότερο μαζί του.

Δίδυμοι

Παρόλο που οι Δίδυμοι δεν είναι ακριβώς αλλεργικοί στη στοργή, δεν μπορούν να τη δείξουν ποτέ μέσα από το άγγιγμα. Η στοργή για αυτό το ζώδιο εκφράζεται μέσα από ένα καλό αστείο ή μέσα από μια συζήτηση οπότε είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς καν την προσπάθεια.

Σκορπιός

Πολλοί πιστεύουν ότι ένας Σκορπιός θα σου δείξει τρυφερότητα μέσα από τα φιλιά και τις αγκαλιές αλλά σύμφωνα με τους αστρολόγους, το ζώδιο αυτό γίνεται στοργικό όταν σε κοιτάει κατάματα και σε ρωτάει: «Τι συμβαίνει;». Αυτό συμβαίνει επειδή έχει μάθει να έρχεται πιο κοντά και να εκδηλώνει τα χάδια του στη συνέχεια, μέσα για παράδειγμα, από έναν τσακωμό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν νιώθει και τόσο άνετα με το να εκδηλώνει τη στοργή του και θέλει πάντα να την εκφράζει με τους δικούς του όρους με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην γίνεται καν ορατή. Αδιαφορεί πολλές φορές για τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων κι έχει αρκετό δρόμο μέχρι την καλλιέργεια ενσυναίσθησης.

Τοξότης

Οι Τοξότες έχουν τα πρωτεία στην έλλειψη τρυφερότητας! Είναι γενναιόδωροι αλλά πιο πολύ με τον εαυτό τους. Λατρεύουν τις περιπέτειες και περνούν πιο καλά μόνοι τους. Δεν δεσμεύονται εύκολα και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν τους περνάει καν από το μυαλό να δείξουν στοργικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.