ΖΩΔΙΑ

28/03: Αποφύγετε τις εντάσεις - Tι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Μαρτίου 2022

28/03: Αποφύγετε τις εντάσεις - Tι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με Άρη/Αφροδίτη και Κρόνο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με Άρη/Αφροδίτη και Κρόνο μας ωθεί να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας με όποιον τρόπο είναι εφικτό. Την ίδια στιγμή η δυσαρμονική της σχέση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εντάσεις αν δεν έχουμε την ευελιξία να ξεπεράσουμε αντιστάσεις που μας κρατούν στάσιμους και να μετακινηθούμε όταν αυτό επιβάλουν οι συνθήκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι στρατηγικές δικτύωσης μπορεί να σας φέρουν ένα επικερδές έργο αυτή τη στιγμή μιας και οι πλανητικές δυναμικές επικεντρώνονται στον κοινωνικό σας κύκλο, ομάδες ανθρώπων και επαφές με ομοϊδεάτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα φέρνουν στην επιφάνεια τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και οτιδήποτε σχετίζεται με την εδραίωσή σας μέσα από την εργασία και τα επιτεύγματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα και να κάνετε ρεαλιστικές σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένα σπρώξιμο στον ώμο μπορεί να νιώθετε σήμερα για να δράσετε χωρίς φόβο ή για να δείτε τελικά προς ποία κατεύθυνση θα είναι καλύτερα να οδηγηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δημιουργική ημέρα αν έρθετε σε επαφή με τον ρυθμό που σας ζητείται είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσω μίας ομάδας που μοιράζεστε κοινούς στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μέσα από εξωτερικά γεγονότα ή δικές σας εσωτερικές διεργασίες νιώθετε πως οτιδήποτε προβλέψιμο στην καθημερινή σας ζωή, σας έχει κουράσει και χρειάζεται ανατροφοδότηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας οδηγούν να αναθεωρήσετε σχετικά με τί σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μία φάση μετασχηματισμού φέρνουν οι πλανητικές δυναμικές για εσάς ανεξάρτητα τα εμπόδια που βρίσκετε μπροστά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να ενισχύσει την ψυχική σας διάθεση και να αναπτερώσετε ταυτόχρονα και το ηθικό των ανθρώπων γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την πραγματική, αντικειμενική αξία των πραγμάτων είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πλανητικές δυναμικές στο ζώδιό σας και η Σελήνη σήμερα σας προσθέτει το απαραίτητο σθένος να κινηθείτε ελεύθερα και με αυτονομία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας αποφορτίσει και να σας ξεκουράσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.