ΖΩΔΙΑ

2/4: Αναγνωρίστε τον σπόρο που θα σας δώσει τον καλύτερο καρπό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Απριλίου 2022

2/4: Αναγνωρίστε τον σπόρο που θα σας δώσει τον καλύτερο καρπό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα απελευθερώνοντας σταδιακά την ενέργεια της Νέας Σελήνης. Μας δίνεται η ευκαιρία να εμπεδώσουμε το μήνυμά της και να κάνουμε σχέδια για τις επόμενες δράσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, έναν απολογισμό ζητά η σημερινή ημέρα να κάνετε κυρίως σε ότι αφορά αξίες και παγιωμένες πεποιθήσεις είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη σήμερα και αύριο στο ζώδιό σας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την εικόνα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, να κάνετε μία εσωτερική διεργασία ζητά το πλανητικό σκηνικό σήμερα και αύριο σχετικά με πράγματα τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά και χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα και αύριο μπορείτε να κάνετε δράσεις που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι κατάλληλη στιγμή να δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, ειδικότερα σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ασχοληθείτε σήμερα και αύριο με κάτι το οποίο μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας ταξιδέψει, σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, υποστηρίξτε τις πράξεις σας με επιχειρήματα σήμερα και αύριο μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι ευνοϊκά για μία σχετική κίνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μία εκ νέου αξιολόγηση κάνετε σήμερα και αύριο σχετικά με σχέσεις, συνεργασίες και καταστάσεις στις οποίες συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι εκτός από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, να προχωρήσετε μία κατάσταση που υπάρχει κοινό όφελος βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο και να υπάρξει αλληλοϋποστήριξη και παραγωγικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα επικεντρωθείτε σε ουσιαστικά ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν πραγματική αξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα και αύριο εστιάσετε σε προσωπικά θέματα και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας ωστόσο κάντε το με επιδέξιο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι ποιότητες που ψάχνετε αυτή την περίοδο μπορεί να βρίσκονται σε πολύ απλά καθημερινά πράγματα και ασχολίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.