ΖΩΔΙΑ

Ροζ πανσέληνος Απριλίου: Η ισχυρή επίδραση που θα έχει σε κάθε ζώδιο


JTeam

12 Απριλίου 2022

Ροζ πανσέληνος Απριλίου: Η ισχυρή επίδραση που θα έχει σε κάθε ζώδιο
Jake Weirick on Unsplash
Είστε έτοιμοι να βγάλετε την drama queen που κρύβετε μέσα σας;

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στον νυχτερινό ουρανό θα δούμε την Πανσέληνο του Απριλίου, η οποία είναι γνωστή και ως «Ροζ Φεγγάρι». Μπορεί το πραγματικό της χρώμα να διαφέρει, όμως σίγουρα θα χαρακτηρίσει τη διάθεσή μας.

Το Ροζ Φεγγάρι υπόσχεται να μας οδηγήσει σε ένα νέο πνευματικό επίπεδο, όπως κάθε χρόνο. Θα φέρει αρμονία στη ζωή μας, θα μας βοηθήσει να εξισορροπήσουμε τις καταστάσεις και να ηρεμήσουμε. Ο Ήλιος θα είναι στον Κριό, η Σελήνη στον Ζυγό και τα συναισθήματά μας θα νικήσουν τη λογική. Ναι, θα εκδηλωθεί η drama queen που κρύβεται μέσα μας, αλλά χάρη σ’ αυτή θα πάψουμε να ασχολούμαστε με ζητήματα που μας κρατούν πίσω και θα δούμε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική.

Η πνευματική σημασία του Ροζ Φεγγαριού

Η επιλογή του ροζ χρώματος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση, η οποία ανθίζει αυτήν την εποχή. Οι ιθαγενείς Αμερικανοί ξεκίνησαν να το αποκαλούν έτσι, κυρίως χάρη σε ένα αγριόχορτο που φύτρωνε τον Απρίλιο, κι εμείς συνεχίζουμε κυρίως γιατί αυτό είναι και το χρώμα της ενέργειάς μας.

Ενώ εξερευνούμε την πνευματική σημασία της Πανσελήνου του Απριλίου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι λαμβάνει χώρα στον Ζυγό, ένα από τα ζώδια που κυβερνά ο πιο ερωτικός πλανήτης, η Αφροδίτη. Η εποχή του Κριού ήδη μας κάνει πιο παρορμητικούς, ενώ τώρα θα κινηθούμε προς πιο σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Η ενέργεια του Ζυγού θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε την αρμονία και να μην φτάσουμε τις καταστάσεις στα άκρα. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ζυγό γίνεται μεταξύ της Νέας Σελήνης στον Κριό και της ηλιακής έκλειψης στον Ταύρο – μας δίνει, λοιπόν, την ευκαιρία να βρούμε εσωτερική γαλήνη.

Πώς θα εκμεταλλευτούμε την ενέργεια της Πανσελήνου

Οι ερωτικοί πλανήτες Αφροδίτη και Άρης είναι στο ζώδιο του Ιχθύ, δημιουργώντας έτσι μία πολυαστρία στον Ιχθύ, η οποία δίνει τη ροζ απόχρωση στο υπόλοιπο της εποχής του Κριού. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιάζουμε το ένστικτό μας και να χρησιμοποιούμε το στοιχείο του νερού στη ζωή μας.

Είναι η τέλεια στιγμή να κάνουμε manifestation, να έχουμε τον νου μας στον στόχο και να προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε. Ας έχουμε κατά νου ότι η εποχή που έρχεται θα είναι χαοτική, οπότε πρέπει να απολαύσουμε αυτές τις μέρες όσο μπορούμε. Ας εκμεταλλευτούμε τη μαγεία της Ροζ Σελήνης, ας ρισκάρουμε σε επίπεδο έρωτα κι ας αφήσουμε τη ροζ ενέργεια να μας κυριεύσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.