ΖΩΔΙΑ

26/04: Νοσταλγικές νότες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Απριλίου 2022

26/04: Νοσταλγικές νότες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη ταξιδεύει στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας μία περισσότερο νοσταλγική νότα. Οι δραστηριότητες μας σήμερα θα πρέπει να αντανακλούν ευαισθησία και κατανόηση στις ιδιαιτερότητες των άλλων ανθρώπων γύρω μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας από χτες και πιθανά να χρειαστεί χρόνος για να τις βάλετε σε μία σειρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κοινωνικά ζητήματα σήμερα θα πρέπει να τα δείτε με ιδιαίτερη ευαισθησία.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ένα επαγγελματικό ζήτημα ενδέχεται να σας μπερδέψει και να μπείτε σε σκέψεις ή διλλήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολύ καλή στιγμή για να εμπνευστείτε ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα πιθανά να χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια από εσάς για να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά, κυρίως τα συναισθήματά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας δημιουργεί μία σχετική σύγχυση σε σχέση με το σημερινό πρόγραμμά σας αλλά είναι μία ιδιαίτερα καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τις επιθυμίες σας και να εκφραστείτε από την καρδιά σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε όλη την εύνοια να κάνετε δράσεις ώστε να δημιουργήσετε περισσότερη ομορφιά στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος απέναντί σας φωτίζει τους τομείς που η οποιαδήποτε σχέση και συνεργασία λαμβάνει χώρα. Η Σελήνη χτες και σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε δημιουργικό μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αυτή τη στιγμή πρέπει να χαλαρώσετε και κυρίως να βρείτε τον τρόπο να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θα ήταν καλό να ανταποκριθείτε σε καλέσματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, υλικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες γενικότερα είναι ενεργά με κάποιον τρόπο από χτες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας βοηθά σε οποιαδήποτε σκέψη ή δράση κάνετε προς όφελός σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS