ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 πιο αναξιόπιστα ζώδια


JTeam

1 Μαΐου 2022

Αυτά είναι τα 4 πιο αναξιόπιστα ζώδια
pexels
Δεν μπορείς να βασιστείς εύκολα σε αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με τα άστρα

Πολλές φορές, πιάνουμε τον εαυτό μας να δίνει υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε εύκολα. Και παρόλο που δεν θέλουμε να απογοητεύουμε τους άλλους, η πραγματικότητα έρχεται να μας ακυρώσει.

Tα παρακάτω ζώδια κατέχουν τα πρωτεία στην αναξιοπιστία και αν τα έχεις στη ζωή σου, καλό είναι να τηρείς ενίοτε τις επιφυλάξεις σου.

Ζυγός

Αν ζητήσεις από έναν Ζυγό να σου κάνει μια χάρη, το πιθανότερο είναι ότι θα το ξεχάσει. Θέλει διαρκώς reminders και μόνοι τους τα κάνουν θάλασσα. Δεν μπορούν σχεδόν ποτέ να κρατήσουν τον λόγο τους οπότε για να αποφύγεις τη μετέπειτα απογοήτευση, καλό είναι να μην στηρίζεσαι πάνω τους ή τουλάχιστον σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις ένα backup σχέδιο.

Λέων

Ο Λέων κάνει πάντα focus στον εαυτό του και όλα τα άλλα τα βάζει σε δεύτερη μοίρα. Μπορείς πάντα να βασιστείς πάνω του όταν θες συμβουλές για το πώς να τραβήξεις τα βλέμματα σε κάποιο event αλλά μην περιμένεις να λάβεις βοήθεια σε οτιδήποτε απομακρύνεται από τα φώτα και την υπερβολική προσοχή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται να κάνει τίποτα που δεν θέλει, με το ζόρι.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι πετάει στα σύννεφα και δεν του αρέσει να αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Αυτό το περιπετειώδες ζώδιο φημίζεται για την αναξιοπιστία του καθώς δεν μπορεί καθόλου να πειθαρχήσει τον εαυτό του. Αθετεί υποσχέσεις και ζει μόνο για το σήμερα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι οι daydreamers του ζωδιακού, είναι ευαίσθητοι και πέφτουν με τα μούτρα στον έρωτα. Δεσμεύονται εύκολα σε πράγματα χωρίς να προσέξουν ωστόσο τις λεπτομέρειες. Αυτό τους κάνει από τους πιο αναξιόπιστους του ζωδιακού γι' αυτό καλύτερα μην επενδύεις πάνω τους εύκολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS