ΖΩΔΙΑ

03/05: Αφροδίτη στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Μαΐου 2022

03/05: Αφροδίτη στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Θεά του έρωτα και της σύνδεσης, Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλη Μαΐου δίνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τα πάθη μας και να ενταχθούμε εκεί που εκτιμούνται οι αξίες μας.

Για τους Κριούς, το παιχνίδι, ο πειραματισμός και οτιδήποτε μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι μερικά από αυτά που θα φέρει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τέλη Μαΐου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλη Μαΐου σας βάζει σε σκέψεις ειδικότερα σε όποιον τομέα η συνεργασία λαμβάνει χώρα με οποιονδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το πάθος θα είναι η κινητήριός σας δύναμη για το διάστημα μέχρι τέλη Μαΐου που η Αφροδίτη θα περνά από το ζώδιο του Κριού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, το διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Κριού, μέχρι τέλη Μαΐου, θα πρέπει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια μόνο σε σημαντικά πράγματα χωρίς να σπαταληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο (Φωτιά) οπότε η συμβατότητα θα είναι αναζωογονητική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι η περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού για εσάς. Μέχρι τέλη Μαΐου η Θέα του έρωτα και των συνεργασιών θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά και να εισέρθετε σε περιοχές όπου κρύβονται πραγματικοί θησαυροί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, απέναντι σας μέχρι τέλη Μαΐου δεν υπόσχεται μια τόσο ήρεμη περίοδο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού δίνει το έναυσμα να αλλάξετε πολλά πράγματα σε ότι αφορά κυρίως την καθημερινή σας ζωή και τις δραστηριότητες που έχετε μέσα σε αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια της Αφροδίτης στον Κριό είναι απόλυτα συμβατή και υποστηρικτική με δράσεις οι οποίες έχουν έντονο το στοιχείο του παρορμητισμού, του πειραματισμού και της έκπληξης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε θέματα σχέσεων, είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο εστιάζετε η δυναμική της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλη Μαΐου με κέντρο εσάς. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να βρείτε προς τα έξω διεκδικώντας με σθένος αυτό που σας ανήκει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφεύρετε νέους τρόπους περισσότερο δημιουργικούς σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε και να έρθετε πιο κοντά με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα αξιών, οικονομικά και γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας κινητοποιεί η θέση της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τέλη Μαΐου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.