ΖΩΔΙΑ

Μάιος και σχέσεις: Μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά κάθε ζωδίου


JTeam

4 Μαΐου 2022

Μάιος και σχέσεις: Μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά κάθε ζωδίου
Πανσέληνος, σεληνιακή έκλειψη, είσοδος Αφροδίτης στον Κριό, έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω στον συναισθηματικό τομέα

Ο Μάιος είναι ένας μήνας έντονου ερωτισμού. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και ευνοεί τα συναισθηματικά και ερωτικά των ζωδίων. Στις 02/05/2022 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/05/2022. Αυτή η θέση της Αφροδίτης συνδέεται με ερωτικές προκλήσεις και διάθεση για περιπέτειες. Στις 11/05/2022 ο Δίας, μπαίνει στον Κριό. Από εκεί θα μας χαρίσει περισσότερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στα μέσα του μήνα πραγματοποιείται Πανσέληνος και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Ένας σημαντικός κύκλος κλείνει για πολλούς. Στην συνέχεια στις 25, ο Άρης, θα κάνει κι αυτός την είσοδο του στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο και φέρνει έντονο ερωτισμό.

Τι πρόβλέπεται για κάθε ζώδιο τον Μάιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός προβλέπεται εξαιρετικός για εσάς και μπορούμε να πούμε ότι θα είστε οι πρωταγωνιστές. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας θα είναι στο πώς να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή στο πώς να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτή η θέση θα σας χαρίσει γοητεία και χάρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει χαρά, απολαύσεις και ηδονή, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να περάσετε όμορφα είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Ο Δίας βοηθά να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Θα πάρετε πρωτοβουλίες στην σχέση η θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ξεκίνημα του Μαΐου σας βρίσκει κλεισμένους στον εαυτό σας να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Δεν αποκλείεται μάλιστα για κάποιους να είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να υπάρξουν μυστικές επαφές, κρυφές συναντήσεις και γενικώς παρασκηνιακές κινήσεις. Κάποιοι από εσάς θα δώσετε οριστικό τέλος σε μια κατάσταση, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να πάει τη σχέση σας στο επόμενο βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσω διαδικτύου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινάει με εσωστρέφεια για εσάς και την ανάγκη να μείνετε για μόνοι. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε φοβίες, ανασφάλειες/ Ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέψει και σας αναστατώσει. Το τέλος του μήνα θα είναι καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Ο Μάιος ξεκινάει με αισιοδοξία και διάθεση να βάλετε την περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο και να περάσετε υπέροχα. Ίσως να γίνουν κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν αυτά που χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις ερωτικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει ανεξήγητη έλξη και χημεία. Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού φέρνει ένταση, πάθος στις ερωτικές σας σχέσεις. Ωστόσο, αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού μπορεί να υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση ή παιχνίδια εξουσίας και δύναμης.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, ο Μάιος θα είναι εξαιρετικός για την ερωτική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό μέσα στο μήνα να ερωτευτείτε ή να φλερτάρετε. Θα έχετε ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση μπορεί να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάιος ξεκινάει με παρεξηγήσεις και μπερδέματα για εσάς. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και σκέψεις που κρατούσατε κρυμμένες και γενικώς θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο έρχεται για να σας προβληματίσει και σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία του γάμου ή της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

O Μάιος ξεκινάει με ερωτική διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα έχετε μεγαλύτερη σιγουριά. Οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις και τα μπερδέματα με τον σύντροφο σας είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο διαλλακτικοί. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις. Στις 16/5 η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα. Έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείτε από φαντάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα του Μαΐου θα είναι όμορφο για εσάς. Οικογένεια και σπίτι σας απασχολούν και έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό έρχεται για να σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις .Προσπαθήστε να βάλετε νερό στο κρασί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με επικοινωνιακή διάθεση.Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/5 στους Διδύμους είναι πολύ ερωτική για εσάς και δεν αποκλείεται να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας ή με ένα καινούριο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας ή για να συζητήσετε το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μάιος ξεκινάει με παρεξηγήσεις και εντάσεις, επομένως προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί. Καλό να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις που σας δίνουν οι άλλοι. Στο τέλος του μήνα θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, μη διστάσετε να κανονίσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσει.