ΖΩΔΙΑ

Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκίνησε: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο


JTeam

10 Μαΐου 2022

Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκίνησε: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο
pexels
Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στους Διδύμους σήμερα μέχρι τις 3 Ιουνίου

Καθυστερήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, διαφωνίες, χάσιμο αντικειμένων είναι κάποια από αυτά που φέρνει μαζί του ο Ανάδρομος Ερμής αλλά το πιο σημαντικό είναι πως λεπτομέρειες μπορούν πολύ εύκολα να μας ξεφύγουν, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν χρειαστεί να βάλουμε υπογραφές ή να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες.

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την επιρροή του, είναι:

Δίδυμοι

Ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους οπότε η ανάδρομή του πορεία θα σας επηρεάσει άμεσα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Καλό είναι να κάνετε πίσω σε κάποια πράγματα παρόλο που σας αρέσει πολύ να έχετε πάντα δίκιο ενώ θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές για να συνδεθείτε πιο σωστά με τα πρόσωπα γύρω σας.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αναθεωρήσεις σε διάφορους τομείς και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να δεχτείτε τις αλλαγές που μπορεί να πρέπει να κάνετε και να επικοινωνήσετε τις ανάγκες κι τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα στρέψει όλα τα φώτα επάνω σας κι ενδέχεται να έρθουν δυσκολίες στις αποφάσεις σας. Αντιθέτως, μπορεί να απογοητευτείτε και να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές. Ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσαρμοστείτε και αυτό μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους.

Ιχθείς

Με τον ανάδρομο, έρχονται καθηστερήσεις και διάφορα εμπόδια, τα οποία πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε. Προσωπικά ζητήματα ή καταστάσεις που αφορούν το σπίτι ή και την οικογένεια ενδέχεται να σας απασχολήσουν και εσείς θα πρέπει να θέσετε όρια στον προσωπικό σας χώρο. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες και θα ανταμειφθείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS