ΖΩΔΙΑ

Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν


JTeam

13 Μαΐου 2022

Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν
Adrian Swancar on Unsplash
Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, η σκέψη μας είναι μαζί σας

Η εποχή των εκλείψεων είναι εδώ και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, παρά να τη ζήσουμε όπως μπορούμε. Γιατί κάποιοι θα περάσουν τέλεια ενώ άλλοι, όχι και τόσο. Κι επειδή δεν είμαστε εδώ για να γράφουμε τα θετικά των ζωδίων, αλλά για να στηρίζουμε τα λιγότερο προνομιούχα, αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στους εξής τέσσερις: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος.

Αν ανήκετε σε αυτά, η σκέψη μας είναι μαζί σας από τώρα, και θα παραμείνει ως τις 15 Μαΐου, όταν θα ξεκινήσει η ολική έκλειψη Σελήνης που είναι γνωστή και ως Ματωμένο Φεγγάρι.

Καταρχάς, να εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι το Ματωμένο Φεγγάρι και γιατί το αποκαλούμε έτσι

Επειδή η Σελήνη δεν είναι αυτόφωτο σώμα, εξαρτάται από τον ήλιο και τις ακτίνες του, για να είναι ορατή από τη Γη. Κατά τη διάρκεια μίας έκλειψης όμως, φωτίζεται από την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας και φαίνεται να αποκτά κόκκινο χρώμα – από εκεί πήρα και το, ανατριχιαστικό ίσως, όνομά της.

Τώρα, θα δούμε τι σημαίνει το Ματωμένο Φεγγάρι για καθένα από τα παρακάτω 4 ζώδια

Ταύρος

Η έκλειψη της 15ης Μαΐου συμβαίνει στον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, κάτι που θα κάνει τους Ταύρους να σκεφτούν καλά ποιους ανθρώπους θέλουν να κρατήσουν κοντά τους. Κάποιος τους κρατά πίσω και θα μάθουν με τον σκληρό τρόπο ότι, μερικές φορές, πρέπει να λέμε μερικά «αντίο» για να προχωρήσουμε μπροστά.

Λέων

Στις 15 Μαΐου, η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό θα ωθήσει τους Λέοντες να τελειώσουν καταστάσεις που τους μαγκώνουν. Θα επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις με μέλη της οικογένειάς τους, θα νιώσουν, επιτέλους, ότι δε χρειάζεται να ελέγχουν τους πάντες και θα βγουν από το comfort zone τους, κάτι που σίγουρα θα τους δυσκολέψει. Θα τους δώσει, όμως, αυτό το καινούργιο που αναζητούν στη ζωή τους.

Σκορπιός

Αυτή η έκλειψη θα κάνει τους Σκορπιούς να προσπαθήσουν πιο σκληρά από ποτέ. Επειδή όμως είναι πάντα σκληροί με τον εαυτό τους, θα δυσκολευτούν με τις προσωπικές τους σχέσεις. Το Ματωμένο Φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον 1ο οίκο τους, κι αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αφήσουν πίσω τον πόνο που όχι απλώς αισθάνονται, αλλά έχουν κάνει κομμάτι του εαυτού τους. Τους αξίζει, άλλωστε, λίγη ηρεμία.

Υδροχόος

Στις 15 Μαΐου, η έκλειψη στον Σκορπιό θα φωτίσει τον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας των Υδροχόων, ζητώντας τους να κάνουν μία αλλαγή επαγγελματικής φύσης. Κάτι ή κάποιος τους κρατά πίσω – είτε πρόκειται για έναν ρόλο στον χώρο εργασίας, είτε ο φόβος να βγουν προς τα έξω, ακόμη κι η άνεση που ίσως νιώθουν και διστάζουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουν, να αφήσουν τις αλλαγές να συμβούν και να τις απολαύσουν – το αποτέλεσμα ίσως τους δικαιώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.