ΖΩΔΙΑ

20/05: Κινηθείτε με προσοχή στην κατεύθυνση της επιλογής σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Μαΐου 2022

20/05: Κινηθείτε με προσοχή στην κατεύθυνση της επιλογής σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μαζί με τον Πλούτωνα στον ουράνιο θόλο σήμερα δίνουν σθένος, δύναμη και την απαραίτητη υπομονή για να φέρετε αυτό που προσδοκάτε. Ο Ερμής ανάδρομος και ο Ήλιος εκτός πορείας δεν υπόσχονται το άμεσο αποτέλεσμα, ωστόσο μπορείτε να κινηθείτε στην κατεύθυνση της επιλογής σας ακόμη και αν υπάρξει καθυστέρηση για το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η θέλησή σας σήμερα θα παρακινεί τις δράσεις σας ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα προσεκτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος αποχωρίζεται το ζώδιό σας δίνοντας σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με νέα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αύριο ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας δίνοντας ευκαιρίες να προβείτε σε δράσεις που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας έχοντας υπομονή και συγκαταβατικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα αντιφατική για αυτό καλό θα είναι να μην δώσετε πολλή ενέργεια στα πράγματα και τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η βιασύνη ειδικά σήμερα δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε γρηγορότερα, το αντίθετο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, όσο περνά η ημέρα μπορείτε να νιώσετε περισσότερο ενεργειακά δυνατή/ός για αυτό καλό θα είναι αν έχετε προγραμματίσει κάτι να το κάνετε μετά το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, από το μεσημέρι και μετά καλό θα είναι δώσετε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό να γίνει σήμερα διαφορετικά προγραμματίστε το για μία άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ημέρα προσφέρετε για συζητήσεις, επαφές και ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά σας θέματα είναι στο προσκήνιο και προσπαθείτε να τα τακτοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, «κάθε εμπόδιο για καλό» είναι η φράση που ταιριάζει γάντι στην σημερινή ημέρα για αυτό λειτουργήστε με φειδώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, θα πρέπει να ξεκουραστείτε σε ψυχικό ή/και σωματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.