ΖΩΔΙΑ

2/6: Στάσιμος Ερμής στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Ιουνίου 2022

2/6: Στάσιμος Ερμής στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής σήμερα μπαίνει στάσιμος και ετοιμάζεται να αρχίσει την ορθόδρομή του κίνηση φαινομενικά από τη Γη, στο ζώδιο του Ταύρου. Συνδυαστικά με την δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο καλό θα είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Επικοινωνιακά θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις μας, κάθε είδους, θα πρέπει να τα χειριστούμε με ιδιαίτερη προσοχή και ευελιξία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, Ο Ερμής θα κινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι περίπου τα μέσα Ιουνίου και θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που υπήρξαν ξανά γύρω στο τέλος Απριλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής μπαίνει στάσιμος στο ζώδιό σας λίγο πριν αρχίσει την φαινομενικά από τη Γη, ορθοδρομή του πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, κάποια ζητήματα που είχαν κινητοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο ενδέχεται αυτή τη στιγμή να έρχονται πάλι στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση με τον Ερμή στάσιμο στον Ταύρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή τη στιγμή και μπορείτε να επωφεληθείτε αν την εμπιστευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα και γενικότερα επαγγελματικά ζητήματα που είναι ανοιχτά έρχονται στο προσκήνιο ώστε να τα εξετάσετε εκ νέου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής μπήκε στάσιμος στο ζώδιο του Ταύρου λίγο πριν αρχίσει την ορθή του πορεία, φαινομενικά από τη Γη. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή σχετίζεται με γεγονότα και καταστάσεις που άρχισαν ή που εκδηλώθηκαν με κάποιον τρόπο γύρω στο τέλος Απριλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η στάσιμη θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, λίγο πριν ορθοδρομήσει, σας βοηθά να δείτε ξανά πράγματα τα οποία με κάποιον τρόπο ήρθαν στο προσκήνιο ξανά στο τέλος Απριλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής μπήκε στάσιμος απέναντί σας, λίγο πριν αρχίσει την ορθή του πορεία, φαινομενικά από τη Γη, στο ζώδιο του Ταύρου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος σας βοήθησε να δείτε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής μπήκε σήμερα στάσιμος και ετοιμάζεται να αρχίσει την ορθή του πορεία, φαινομενικά από τη Γη, στο ζώδιο του Ταύρου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής μπήκε στάσιμος στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα λίγο πριν αρχίσει την ορθόδρομή του κίνηση, φαινομενικά από τη Γη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής μπήκε στάσιμος, λίγο πριν αρχίσει την ορθή του πορεία, φαινομενικά από τη Γη, στο ζώδιο του Ταύρου στοχεύοντας σε επικοινωνιακά κυρίως ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.