ΖΩΔΙΑ

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε ζώδιο μπορεί να σου πει ψέματα


JTeam

7 Ιουνίου 2022

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε ζώδιο μπορεί να σου πει ψέματα
Kinga Cichewicz on Unsplash
Εσύ, γιατί λες ένα ψέμα;

Για αρχή, καλό θα είναι να παραδεχτούμε όλοι ότι κάποιες φορές λέμε ψέματα. Από ένα μικρό και απλό μέχρι ένα μεγαλύτερο. Θα μπορούσε η αστρολογία να σχετίζεται με το πώς λέμε ψέματα και το αν είμαστε χαρισματικοί ή πάρα πολύ κακοί ψεύτες;

Σίγουρα, είναι αρκετά προφανές το ποια ζώδια λένε τα χειρότερα ψέματα αν σκεφτούμε τις προσωπικότητές τους. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αστερισμοί κάτω από τους οποίους γεννιόμαστε, μπορούν να επηρεάσουν πολλά πράγματα για εμάς, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς μας να λέμε ψέματα. Ανεξάρτητα από το αν λέμε μικρά ή μεγάλα ψέματα, όλοι πέφτουμε στην παγίδα και ακολουθούν οι λόγοι που σύμφωνα με τα άστρα, μπορεί να μας φτάσουν μέχρι εκεί ανάλογα με το ζώδιό μας.

Κριός

Θεωρείται ο χειρότερος ψεύτης του ζωδιακού. Μπορεί να σου πει ένα ψέμα χωρίς καμία πρόθεση. Η αλήθειά τους βασίζεται μόνο σε όσα πιστεύουν προσωπικά οπότε επικρατεί μεγάλη σύγχυση στο μυαλό τους και όλο αυτό το μεταφέρουν και στους άλλους μέσω της επικοινωνίας τους.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο προτιμά πολλές να κρατήσει κρυφή την αλήθεια με αποτέλεσμα να καταλήγει να ψεύδεται για κάτι χωρίς να το θέλει πραγματικά. Αν δει για παράδειγμα, τον φίλο σου να σε απατά, θα το κρατήσει για τον εαυτό του χωρίς να σου το πει, γεγονός που τον κάνει να φαίνεται ψεύτης στα μάτια σου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι λένε ψέματα συνήθως για να καλύψουν πράγματα που έχουν κάνει οι ίδιοι. Είναι από τα πιο επικοινωνιακά ζώδια οπότε να είσαι σίγουρος πως ούτε που θα καταλάβεις πότε ψεύδονται. Μπορούν να σε εξαπατήσουν εύκολα αφού χρησιμοποιούν έξυπνες στρατηγικές πειθούς.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα ζώδια που έχουν ως συνώνυμό τους το συναίσθημα. Δικαιολογούν όσα κρύβουν, λέγοντας στο διπλανό τους ότι δεν ήταν έτοιμος να ακούσει την αλήθεια με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στο ψέμα. Αυτό φυσικά δεν κάνει καλύτερη τη θέση τους.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να σου πει ψέματα όταν νιώσει άβολα. Αν του κάνεις κάποια ερώτηση, την οποία δεν είναι έτοιμος να απαντήσει με ειλικρίνεια, θα πει εύκολα ψέματα χωρίς να το καταλάβεις καν. Αν δεν του αρέσουν για παράδειγμα, αυτά που φοράς, θα σου πει ότι «σου ταιριάζουν πολύ» μόνο και μόνο για να αποκρούσει και να ξεφύγει από την αμήχανη ερώτησή σου.

Παρθένος

Το ζώδιο αυτό μπορεί να σου πει ψέματα για να σε γλιτώσει από μια άβολη συνθήκη ή κατάσταση. Δεν θα σου πει ποτέ την αλήθεια πίσω από τη συμβουλή που θα σου δώσει αλλά τα ψέματά του, θεωρούνται από τα πιο καλοπροαίρετα σε σχέση με τα υπόλοιπα του ζωδιακού.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θέλει να σε πληγώσει με τίποτα γι' αυτό προτιμά κάποιες φορές να σου λέει ψέματα. Φιλτράρει κάθε του λέξη και αυτό σίγουρα δεν τον κάνει από τους πιο ειλικρινείς του ζωδιακού.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός λέει ψέματα για να πετύχει έναν στόχο ή να αποφύγει ένα θέμα. Αυτό απορρέει από την ανάγκη του για έλεγχο και σίγουρα δεν θα σε υποψιάσει εύκολα.

Τοξότης

Το ζώδιο, που λατρεύει την ελευθερία, δεν περνάει από κανένα φίλτρο τα λόγια του. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας Τοξότης λέει ψέματα, το κάνει για να υπερβάλλει και να κάνει την αφήγησή του πιο πικάντικη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αποκρύπτει την αλήθεια για το καλό σου. Δεν θέλει ποτέ να σε δει να πληγώνεσαι οπότε αν αντιληφθεί ότι κινδυνεύεις, είναι πολύ πιθανό να μη μοιραστεί μαζί σου αυτό που συμβαίνει στα αλήθεια για να σε προστατεύσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λέει ψέματα σε ουδέτερο ύφος και προσποιείται ότι δεν έχει άποψη για κάτι. Κρύβει την αλήθεια και αυτό είναι σίγουρα κάτι που καταλαβαίνεις από τα πρώτα λεπτά μαζί του.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς δημιουργούν μια άλλη εκδοχή της πραγματικότητας και πείθουν και τους άλλους πως ισχύει. Κάπως έτσι ωθούν και τους άλλους να πιστέψουν εύκολα το ψέμα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS