ΖΩΔΙΑ

Άστρα και συγκατοίκηση: Οι συμβουλές για κάθε ζώδιο


JTeam

8 Ιουνίου 2022

Άστρα και συγκατοίκηση: Οι συμβουλές για κάθε ζώδιο
Alana Sousa from Pexels
Ένας mini αστρολογικός οδηγός για την τέλεια συγκατοίκηση

Το να μάθεις να ζεις με κάποιον, είναι ίσως μία από τις πιο δύσκολες αποστολές και αποφάσεις. Θέλει υπομονή, αντοχές και μπορεί να αποδειχθεί πολύ tricky. Οι συνήθειες του ενός πρέπει να συμβαδίσουν με του άλλου και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τα άστρα δείχνουν πώς είναι να συζείς με το κάθε ζώδιο και σου έχουν από μια πολύτιμη συμβουλή για να αντέξεις την αλλαγή.

Κριός

Η συμβουλή των αστρολόγων για να συμβιώσεις με έναν Κριό χωρίς να το μετανιώσεις είναι να μην του ασκείς κριτική. Δεν θέλει να του υποδεικνύεις τι να κάνει, ούτε να σχολιάζεις και να κρίνεις κάθε του κίνηση. Δώσε του τον απαραίτητο χώρο και η σχέση σας στο νέο περιβάλλον θα λειτουργήσει 100%.

Ταύρος

Η συμβουλή των αστρολόγων για να τα πας καλά με έναν Ταύρο στη συμβίωση, είναι να του έχεις έτοιμο ένα interior design σχέδιο. Λατρεύει την καλαισθησία και την πολυτέλεια οπότε αν σχεδιάσεις μαζί του ένα τέλειο και ιδανικό σπίτι, θα έχεις κερδίσει την αποδοχή του.

Δίδυμοι

Για να λειτουργήσει η συμβίωση με έναν Δίδυμο, πρέπει να αποδεχτείς ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Πρέπει να είσαι σε θέση να καταλάβεις τις απότομες ψυχολογικές του διακυμάνσεις για να απολαύσεις μια καλή συγκατοίκηση μαζί του.

Καρκίνος

Για να τα πας καλά με έναν Καρκίνο στη συγκατοίκηση, πρέπει να έχεις βγάλει πρόγραμμα εβδομαδιαίας καθαριότητας του σπιτιού και φυσικά να μοιραστείς μαζί του τις δουλειές. Όλα θα είναι αρμονικά αν διασφαλίσεις ότι το σπίτι σας θα είναι πεντακάθαρο φυσικά, με την πολύτιμη βοήθειά σου.

Λέων

Η συμβουλή των άστρων για να τα πας καλά με έναν Λέων στη συγκατοίκηση, είναι να αποδέχεσαι και να κατανοείς τα συναισθήματά του. Πρέπει να ξέρει ότι τον υπολογίζεις και κινείσαι με βάση και τις δικές του ανάγκες για να εξελιχθεί καλά η μεταξύ σας συμβίωση.

Παρθένος

Η συμβίωση με Παρθένο είναι πολύ καλύτερη από ό,τι πιστεύεις. Επιφυλάσσει εκπλήξεις και η συμβουλή είναι να είσαι ανοιχτός σε αυτές. Αν ζεις με το πιο οργανωτικό ζώδιο, είναι σαν να έχεις μια διάνοια στο πλάι σου οπότε μην εκπλαγείς αν έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη στο σπίτι σας ή διάφορες διακοσμήσεις με έμπνευση από όλο τον κόσμο.

Ζυγός

Η συμβουλή των άστρων για να τα πας καλά με έναν Ζυγό στο σπίτι, είναι να τον ρωτήσεις τι σημαίνει για εκείνον το να ζει μαζί σου και πώς θα ήθελε να είναι το σπίτι των ονείρων του. Αυτό θα δώσει πολλή αρμονία στη σχέση σας και θα οδηγήσει στην τέλεια συγκατοίκηση.

Σκορπιός

Αν θες η συγκατοίκηση με έναν Σκορπιό να πάει καλά, πρέπει να έχεις πολλή υπομονή καθώς δεν αντιλαμβάνεται εύκολα αυτό που ορίζεται ως κοινή λογική και θέτει πάντα τους δικούς του κανόνες, αφήνοντας πολλές φορές απ' έξω τη γνώμη σου.

Τοξότης

Η συμβίωση με έναν Τοξότη έχει προοπτικές αν θέσεις όρια το συντομότερο δυνατόν. Ξεκαθάρισε με τι νιώθεις άνετα και διεκδίκησε τη θέση που σου αξίζει στο κοινό προσωπικό σας καταφύγιο.

Αιγόκερως

Αν θες να πάει τέλεια η συγκατοίκηση με έναν Αιγόκερω, πρέπει να ξέρεις ποιες δουλειές του σπιτιού θέλει να κάνει και ποιες αποφεύγει. Θέλει σίγουρα ένα καθαρό σπίτι και πρέπει να βοηθάς πολύ σε αυτό αν θες να τα πάτε καλά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού και θέλει να του δώσεις τον απαραίτητο χώρο για να αναπνεύσει και να προσαρμοστεί εύκολα μαζί σου στο σπίτι.

Ιχθείς

Αρκεί να κάνεις reminders σε έναν Ιχθύ με όλα όσα έχει να κάνει και κλασικά ξεχνάει για να τα πάτε καλά στη συμβίωση. Αν τα καταφέρεις, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα από τον συγκάτοικό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS