ΖΩΔΙΑ

9/6: Ξεπεράστε τα εμπόδια με θάρρος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Ιουνίου 2022

9/6: Ξεπεράστε τα εμπόδια με θάρρος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού απέναντι από τους Άρη και Χείρωνα σήμερα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σκέψεις ή/και ζητήματα τα οποία δεν μας είναι τόσο ευχάριστο να ασχοληθούμε. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία, θα είναι στο τέλος λυτρωτική με κάποιον τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο σήμερα και αύριο γιαυτό προχωρήστε με προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα και αύριο ενδέχεται τα πράγματα να μην προχωρούν ακριβώς όπως θα επιθυμούσατε γιαυτό κάντε ένα βήμα τη φορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη σας να νιώσετε όμορφα, οικεία και παραγωγική/ός θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διανύετε μια περίοδο κατά την οποία διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σκεφτείτε σήμερα όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει να γίνει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αν αυτή την περίοδο ασχολείστε με επαγγελματικά ζητήματα καλό θα είναι να προχωρείτε με σύνεση και βήμα βήμα τα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους ρυθμούς και σας σπρώχνει να κατευθυνθείτε προς διαδρομές οι οποίες θα σας δώσουν ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σήμερα κυρίως με τα τρέχοντα και ότι είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή στον εργασιακό σας χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά θα σας ωθεί προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις σήμερα (και αύριο). Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προχωρήστε προσεκτικά και με προνοητικότητα ιδιαίτερα αν ασχοληθείτε με επαγγελματικά ή προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δυνατές εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και θα είναι αρκετά χρήσιμες στα σχέδια που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα ή οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανεπαρκής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.