ΖΩΔΙΑ

11/6: Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Ιουνίου 2022

11/6: Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Κρόνος άρχισε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 22 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης της υπευθυνότητας, των ορίων, της αντικειμενικής πραγματικότητας, θα μας βοηθήσει μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθουμε σε επαφή με ότι μπορεί να βελτιωθεί και ότι χρειάζεται να αλλαχθεί. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσουμε να δούμε ξανά καταστάσεις οι οποίες μας έχουν απομακρύνει από το στόχο μας και θα μας δοθούν ευκαιρίες να επανέλθουμε δυναμικά στην οδό η οποία υπόσχεται σταθερότητα και ασφάλεια. Με Κρόνο ανάδρομο καλό θα είναι να μην υπογράψουμε και να μην δεσμευτούμε σε μεγάλα εγχειρήματα. Μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε προετοιμασία ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να ορθοδρομήσει για να «σφραγίσουμε» το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Κρόνος ανάδρομος μέχρι τέλη Οκτωβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει σε επαφή με ζητήματα τα οποία είναι κινητοποιημένα κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου αναμοχλεύει μέχρι τέλη Οκτωβρίου ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα και την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, όνειρα και υψηλά ιδανικά φέρνει στο προσκήνιο ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οικονομικά ζητήματα, αξίες, κτήσεις, περιουσιακά, σχέσεις με συγγενείς είναι κάποια από αυτά που φέρνει ο Κρόνος ανάδρομος στο προσκήνιο μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται απέναντί σας επηρεάζοντας κυρίως τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας και τις συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιου του Υδροχόου μέχρι τέλη Οκτωβρίου επηρεάζει κυρίως θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, την εργασία και την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Κρόνος στον Υδροχόο μέχρι τέλη Οκτωβρίου ανάδρομος, σας δίνει την δυνατότητα να (ξανά)δείτε κάποια σημαντικά πράγματα από μία διαφορετική ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων είναι γνωστό και με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μπορεί να μην ήταν εύκολο, αλλά σας δόθηκε μέχρι στιγμής η ευκαιρία να δείτε πώς και με ποίον τρόπο μπορείτε να το επιτύχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να γίνετε περισσότερο αυτόνομη/ος στη ζωή σας είναι κάτι το οποίο πρεσβεύει και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε ο Κρόνος στον Υδροχόο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά, αξίες, πεποιθήσεις και γενικότερα κτήσεις επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος είναι συγκυβερνήτης μαζί με του Ουρανό του ζωδίου σας οπότε έχετε οικειότητα με την αντικειμενικότητα που πρεσβεύει και την στοχο-προσήλωση που ζητά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Κρόνος ανάδρομος μέχρι τέλη Οκτωβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει πιο κοντά με τις προσωπικές σας ανάγκες, κυρίως μέσω σκέψεων που κάνετε και ερωτημάτων που γεννιούνται μέσα σε αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.