ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο δολοπλόκο ζώδιο


JTeam

11 Ιουνίου 2022

Αυτό είναι το πιο δολοπλόκο ζώδιο
Μάλλον δεν θες να έχεις στη ζωή σου το παρακάτω ζώδιο

Ορισμένα ζώδια θεωρούνται καλοκάγαθα και αφελή, πιστεύουν ό, τι κι αν τους πούμε. Κάποια άλλα, το ακριβώς αντίθετο. Δύσκολα τα ξεγελάμε, ξέρουν να λένε τέλεια ψέματα και μας διαβάζουν σαν να είμαστε ανοιχτό βιβλίο. Ένα όμως τα ξεπερνάει όλα και φημίζεται για την έμφυτη δολοπλοκία του.

Ζυγός, Παρθένος, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος. Αυτά τα ζώδια θεωρούνται αρκετά δολοπλόκα αλλά άλλο κατέχει τα πρωτεία στις μηχανορραφίες. Ποιο είναι αυτό σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Ο Σκορπιός

Πέρα από το πιο μυστηριώδες ζώδιο, είναι και το πιο δολοπλόκο. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι εθισμένο με την επιτυχία, έχει υπερβολικές φιλοδοξίες και είναι αρκετά χειριστικό. Ξέρει καλά πώς να καταφέρνει αυτό που θέλει και μπορεί να περιμένει καιρό μέχρι να το πετύχει. Όσο περιμένει όμως, καταστρώνει τα έξυπνα και πανούργα σχέδια του με αποτέλεσμα να γίνεται ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώδια.

Αν έχεις αυτό το ζώδιο στη ζωή σου, τότε ξέρεις καλά για τι μιλάμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS