ΖΩΔΙΑ

O ωροσκόπος μας καθορίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου- Ποια είναι τα δικά σου;


JTeam

15 Ιουνίου 2022

O ωροσκόπος μας καθορίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου- Ποια είναι τα δικά σου;
pexels
Ο ωροσκόπος μας μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία από το ζώδιό μας, λένε οι αστρολόγοι

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου εξαρτώνται από το ζώδιό σου; Οι αστρολόγοι επιμένουν πως μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση αυτών παίζει σίγουρα ο ωροσκόπος μας, ο οποίος συνήθως περιγράφει εξαιρετικά την προσωπικότητά μας και τον τρόπο που εξερευνούμε τα πάντα γύρω μας.

Αν δεν ξέρεις με σιγουριά τι ωροσκόπο έχεις, αρκεί να συμπληρώσεις εδώ την ημερομηνία, τη ώρα και την τοποθεσία της γέννησής σου.

Κριός

Έχεις συνήθως εκ γενετής σημάδια ή κάποιες ουλές στο πρόσωπό σου και δείχνεις πολύ μικρότερος/η από την ηλικία σου. Έχεις baby face και τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό σου είναι η μύτη, τα μάτια και το χαμόγελό σου.

Ταύρος

Αυτό που ξεχωρίζει στο πρόσωπό σου, είναι τα μεγάλα σου μάτια. Έχεις μικρά αυτιά και πολλές φορές, τα φυσικά μαλλιά σου είναι σγουρά. Αν πέσαμε μέσα, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις και σκουρόχρωμα μάτια.

Δίδυμοι

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς πάνω σου, είναι τα χείλη και το στόμα σου. Έχεις πολύ εκφραστικά μάτια και ίσως το πιο σαγηνευτικό χαμόγελο που είναι ακαταμάχητος συνδυασμός με το επικοινωνιακό σου χάρισμα.

Καρκίνος

Έχεις συνήθως στρογγυλό πρόσωπο και όμορφα ζυγωματικά. Είσαι από τα πιο εκφραστικά ζώδια και αυτό κάνει τους άλλους να σε εμπιστευτούν αμέσως.

Λέων

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς πάνω σου, είναι τα μαλλιά σου. Είναι πάντα καλοσχηματισμένα και πλούσια και σε κάνουν πάντα να ξεχωρίζεις από το πλήθος αφού είναι ίσως το πιο γοητευτικό σου σημείο.

Παρθένος

Έχεις από τα πιο αρμονικά χαρακτηριστικά. Μύτη, μάτια και χείλη είναι σε πλήρη αρμονία και έχουν τη δύναμη να εντυπωσιάζουν τους πάντες.

Ζυγός

Έχεις τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά και εκείνο για το οποίο διακρίνεσαι τις περισσότερες φορές, είναι τα γεμάτα χείλη σου αλλά και τα λακκάκια σου.

Σκορπιός

Ανεξάρτητα από το χρώμα ή το σχήμα τους, το πιο ακαταμάχητο σημείο του προσώπου σου είναι τα μάτια σου. Είναι από τα πιο εκφραστικά και μαγνητίζουν τα πλήθη από τα πρώτα λεπτά, όπως και τα σκουρόχρωμα φρύδια σου.

Τοξότης

Είσαι πολύ εκφραστικό ζώδιο. Αρκεί να κοιτάξει κανείς προσεκτικά τα μάτια σου, που είναι γεμάτα περιέργεια, για να το ανακαλύψει.

Αιγόκερως

Τα δόντια, η μύτη και τα ίσια μαλλιά σου είναι τα τρία πιο δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν απαρατήρητα.

Υδροχόος

Έχεις μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστή την ύπαρξή σου ενώ από τα πιο δυνατά σημεία του προσώπου σου είναι το μέτωπο και τα χείλη σου.

Ιχθείς

Συνήθως έχεις μεγάλα, εκφραστικά μάτια και αισθησιακά χείλη. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά του προσώπου σου σε κάνουν ακαταμάχητο.

TAGS