ΖΩΔΙΑ

20/06: Προσοχή στις αποσπάσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Ιουνίου 2022

20/06: Προσοχή στις αποσπάσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος σήμερα διανύει την τελευταία μοίρα του ζωδίου των Διδύμων και η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Ένας συνδυασμός ο οποίος πολύ εύκολα μπορεί να μας βάλει σε μια δημιουργική και καλλιτεχνική οδό αλλά επίσης πολύ εύκολα μπορεί να μας κάνει να βλέπουμε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά, την τέχνη και γενικότερα καλλιτεχνικής φύσεως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα, ομάδες ατόμων και οτιδήποτε σας ενώνει με άλλα άτομα με ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια νοσταλγική νότα προστίθεται σήμερα στο χρώμα των σκέψεων σας σε καταστάσεις μέσα από τις οποίες πήρατε χαρά, ικανοποίηση και αποδοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή καθώς και οι εμπνεύσεις σας για ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε έχει καλλιτεχνική υπόσταση στη ζωή σας, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να το αναπτύξετε, οπότε αφιερώσετε του χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιό σας, σας σπρώχνουν σήμερα να αφιερωθείτε σε έναν σκοπό, σημαντικό για εσάς. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και την ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αν έχετε ένα εγχείρημα καλλιτεχνικό το οποίο μπορείτε να αφιερωθείτε σήμερα, να το κάνετε και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ανάπτυξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας είναι μια πολύ προσωπική σας υπόθεση και είναι αλήθεια πως επιλέγετε προσεκτικά σε ποίους θα ανοιχτείτε και κατά περίπτωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σύνθετες και περίπλοκες καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένειά σήμερα ενδέχεται να δυσκολευτείτε να τις διαχειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πιο ανάλαφρα και όμορφα συναισθήματα δίνει η σημερινή ημέρα γι αυτό κινηθείτε σε περιοχές που η απλότητα μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στη τελειότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ανοίγονται μπροστά σας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας ωθώντας σας να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας δίνουν χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.