ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που κατέχει τα πρωτεία στην ανωριμότητα


JTeam

22 Ιουνίου 2022

Το ζώδιο που κατέχει τα πρωτεία στην ανωριμότητα
Γνωρίζεις πιο ζώδιο κατέχει τα πρωτεία στην ανωριμότητα;

Μερικά χαρακτηριστικά τούς προδίδουν από χιλιόμετρα. Όλοι έχουμε μέσα μας μια παιδική πλευρά κρυμμένη ή πιο φανερή από τις υπόλοιπες.

Μερικά άτομα όμως τιτλοφορούνται ως τα αιώνια παιδιά και συνεπώς πιο ανώριμα άτομα του ζωδιακού κύκλου και αν έχεις κάποιο από αυτά στη ζωή σου, τότε δεν θα εκπλαγείς από τις παρακάτω περιγραφές. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για εσένα προσωπικά.

Ο Κριός φέρεται συχνά παιδιαρίστικα, ο Τοξότης αν δεν του κάνεις αυτό που θέλει, θυμώνει, ο Καρκίνος πεισμώνει σαν μικρό παιδί, οι Δίδυμοι λειτουργούν παρορμητικά και ο Λέων είναι το πιο δραματικό ζώδιο.

Ο Ταύρος όμως είναι ο πρωταγωνιστής της ανωριμότητας καθώς είναι ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια που δεν πρόκειται να κάνει κάτι αν δεν το θέλει, όπως θα έκανε δηλαδή μόνο ένα παιδί. Αν κάποιος αρνηθεί να του δώσει ό,τι θέλει, μπορεί πολύ εύκολα να κάνει μούτρα και να θυμώσει, κρατώντας το για καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS