ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που αγαπούν την ελευθερία τους και προτιμούν να είναι single


JTeam

25 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια που αγαπούν την ελευθερία τους και προτιμούν να είναι single
Η ανεξαρτησία είναι συνώνυμό τους και δυσκολεύονται πολύ όταν κάποιος τους περιορίζει

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να χτίζουν δυνατούς δεσμούς και να αφοσιώνονται στη σχέση τους ενώ κάποιοι άλλοι περνούν καλύτερα μόνοι. Μήπως τελικά ανήκεις στην κατηγορία των δεύτερων;

Τα άστρα σού δίνουν την απάντηση.

Κριός

Ο Κριός φοβάται την δέσμευση και δεν αντέχει τις πιέσεις από τον σύντροφό του. Του αρέσει να είναι αυτάρκης και να είναι ανεξάρτητος τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά.

Δίδυμοι

Δεν αντέχει τη ρουτίνα σε μια σχέση και όσα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά σε αυτή, ενώ έχει ανάγκη να περνά χρόνο με τον εαυτό του. Ο Δίδυμος θέλει ελευθερία, του αρέσουν τα δύσκολα και όταν τα παίρνει όλα στο πιάτο και πιέζεται συναισθηματικά, τότε αρχίζει να βαριέται.

Λέων

Λατρεύει να έχει αγαπημένα πρόσωπα δίπλα του αλλά όταν η συζήτηση στρέφεται στα συναισθηματικά, ο Λέων αποφεύγει να μιλάει για δεσμεύσεις. Φοβάται πολύ ότι αν αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο, θα τα δώσει όλα στον σύντροφό του με αποτέλεσμα να προτιμά να είναι single.

Τοξότης

Είναι ο πρωταγωνιστής των singles αφού λατρεύει την ελευθερία του όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Μαζί φυσικά με τα ταξίδια, τις περιπέτειες και τις δυνατές εμπειρίες.