ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ήρθε: Τι σημαίνει αυτό για καθε ζωδιο


JTeam

28 Ιουνίου 2022

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ήρθε: Τι σημαίνει αυτό για καθε ζωδιο
Unsplash
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ήρθε: Τι σημαίνει αυτό για καθε ζωδιο

Η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου 2022 στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για να φέρει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που διαρκεί 28 ημέρες. Είναι η ιδανική στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να είμαστε θετικοί και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, κάνοντας focus στην οικογένεια, στο σπίτι μας.Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και εκείνος που φέρνει το καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ


Μια νέα αρχή διαμορφώνεται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας απογοητεύσει ή να μην μαντέψετε τον εαυτό σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πιθανό να δοκιμαστεί την περίοδο του Καρκίνου, γι' αυτό εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ


Προσεγγίστε τη ζωή με την περιέργεια ενός παιδιού. Ωστόσο προσέξτε γιατί είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα του overthinking. Aκόμα, μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς επαρκή στοιχεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Ένα πολύ αναγκαίο boost είναι προ των πυλών! Είτε αφορά στα οικονομικά είτε θα ννιώσετε ότι αναγνωρίζεται η αξία σας.

Φαίνεται ότι μια σύγκρουση που σχετίζεται με τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα πιο ξεκάθαροι ως προς το τι πιστεύετε και σε τι δίνετε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, η καριέρα σας αρχίζει να σας μεταμορφώνει ως άτομο. Οι αλλαγές που έχετε βιώσει έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα και προσωπικότητα σας. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να χαλαρώσετε. Δεν μπορείτε να είστε συνεχώς στο τρέξιμο.

ΛΕΩΝ


Έχετε πολλές γνώσεις και δεν ξέρετε πάντα πώς να τις χρησιμοποιήσετε. Επιτρέψτε στιγμές ηρεμίας: Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στην ξεκούραση και δημιουργικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Μια εμπειρία σας αναγκάζει να κάνετε ενδοσκόπηση και απολογισμό. Όσο δύσκολη κι αν ήταν τώρα μπορείτε να τη μετατρέψετε σε κάτι θετικό. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ


Μια απαραίτητη και σημαντική αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι για καλό. Καλό θα είανι να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε αυτές τις ημέρες ή να βασιστείτε στο ένστικτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι απαντήσεις που ψάχνατε θα έρθουν σύντομα σε εσάς. Εάν τελευταάι αισθάνεστε μπερδεμένοι με την καθημερινή σας ζωή ή τη γενική κατεύθυνση της ζωής σας, ευτυχώς θα βρείτε τους απαραίτητους πόρους για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η οικειότητα έχει τη δύναμη να μας αλλάξει. Να είστε προσεκτικοί με τις ρομαντικές σχέσεις, αν θέλετε απλά να διασκεδάσετε. Αν αναζητάτε κάτι περισσότερο, όπως έναν μεγάλο έρωτα ή σχέση απλά πέιτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Εάν είστε ελεύθεροι, υπάρχει πιθανότητα να αναπτυχθεί μια πολύ σημαντική σχέση, αν φυσικά καταφέρερε προηγουμένως να ξεπεράσετε την επιθυμία να είστε μόνοι. Δείξτε εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επιτυγχάνετε τους στόχους σας και βάζετε τις βάσεις για το μέλλον. Αν έχετε διάθεση να μείνετε στο σπίτι, αυτή η Νέα Σελήνη ενδείκνυται.

ΙΧΘΥΕΣ


Καθώς η Νέα Σελήνη φωτίζει το τμήμα της ζωής σας μπου σχετίζεται με την καλοπέραση, προσπαθήστε να μην κάνετε υπερβολικές δαπάνες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές, το φαγητό απ' έξω και κάντε οικονομία.