ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν κρατάνε εύκολα μια σχέση- Έχουν αλλεργία στη δέσμευση


JTeam

7 Ιουλίου 2022

Τα 5 ζώδια που δεν κρατάνε εύκολα μια σχέση- Έχουν αλλεργία στη δέσμευση
pexels
Κάποια ζώδια διαθέτουν όλα τα απαραίτητα skills για να εξελιχθεί η σχέση τους και κάποια άλλα κάνουν ό,τι μπορούν για να την καταστρέψουν

Η αστρολογία είναι κάτι σαν σκονάκι για τη ζωή. Μας βοηθά να επιλέγουμε σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες μας (κι εμείς τις δικές τους) ενώ θα ταιριάξουν απόλυτα μαζί μας.

Όταν πρόκειται για την προσωπική μας ζωή, θέλουμε δίπλα μας συντρόφους στους οποίους θα μπορούμε να βασιστούμε, που δε θα μας προδώσουν και θα είναι εκεί τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Τα παρακάτω ζώδια δεν μπορούν να υποσχεθούν σε καμία περίπτωση ότι θα είναι δίπλα σου όποτε χρειαστεί αφού έχουν αλλεργία στις σχέσεις και δυσκολεύονται να τις κάνουν να αντέξουν στον χρόνο.

Δίδυμοι

Είναι οι πιο ομιλητικοί του ζωδιακού με αποτέλεσμα να μην ακούνε προσεκτικά τον σύντροφό τους. Αυτό οδηγεί εύκολα σε κακή επικοινωνία και αναπόφευκτα στον χωρισμό. Το ζώδιο αυτό δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη του συντρόφου του κι έτσι αν και κερδίζει στο λέγειν, χάνει στον έρωτα.

Ταύρος

Ακριβώς όπως οι Δίδυμοι, έτσι και ο Ταύρος επιμένει στα δικά του και δεν ενδιαφέρεται τόσο να ακούσει τον σύντροφό του. Ειδικά αν διαφωνεί μαζί του και αυτό φυσικά προκαλεί χάσμα στη σχέση του. Το ζώδιο αυτό λοιπόν δεν συμβιβάζεται εύκολα και σίγουρα δεν αντέχει οι άλλοι να το αμφισβητούν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι εσωστρεφείς και δεν εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους. Αυτό δημιουργεί απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τον σύντροφό τους γιατί όταν τους απασχολεί κάτι, δεν το μοιράζονται με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται και να διαλύει τη σχέση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι από τη φύση τους κυρίαρχες και έντονες προσωπικότητες. Η ζήλια και η μυστικοπάθεια είναι συνώνυμά τους με αποτέλεσμα να καταστρέφουν πολύ εύκολα τη σχέση τους χωρίς καν να το καταλάβουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν να βγαίνουν έξω με φίλους και να περνούν καλά, «προστατεύοντας» την ελευθερία τους. Ακόμη και αν ενδιαφέρονται πολύ για τον σύντροφό τους, φοβούνται τη δέσμευση με αποτέλεσμα να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον απομακρύνουν από τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.