ΖΩΔΙΑ

Σκοτεινός Πλούτωνας: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα


JTeam

18 Ιουλίου 2022

Σκοτεινός Πλούτωνας: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα
Pexels
Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, δεν αναμένεται να εξελιχθεί ομαλά και για τους 12 του ζωδιακού

18 Ιουλίου σήμερα, και ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας κάνει αντίθεση με τον σκοτεινό και χειριστικό Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι σχέσεις δοκιμάζονται και όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να εξεταστούν καλύτερα αλλά αυτό ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ.

Τα ζώδια που δεν θα μείνουν ανεπηρεάστα λοιπόν από αυτή την όψη είναι τρία και καλό είναι να προσέχουν τις επόμενες ημέρες. Αν ανήκεις σε αυτά ή έχετε τον ωροσκόπο σου εκεί, καλό είναι να διπλοτσεκάρεις τα πάντα πριν κάνεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Ταύρος

Θα νιώσεις μια κάποια μοναξιά τις επόμενες ημέρες και είναι πιθανό να νιώσεις πως όλα γύρω σου είναι μάταια. Ακόμη και αν περιστοιχίζεσαι από τα πιο αγαπημένα σου άτομα, δεν αποκλείεται να αισθανθείς ότι κάτι λείπει και δεν σε αφήνει να χαρείς. Όταν ο Ήλιος μπει στον τέταρτο Οίκο από τις 22 Ιουλίου, ετοιμάσου να έρθεις αντιμέτωπος/η με κάποιες κρυμμένες αλήθειες.

Παρθένος

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, φέρνει στη ζωή σου μπόλικο δράμα. Παρόλο που διακρίνεσαι για το ομαδικό σου πνεύμα και οργανώνεις τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να δουλέψουν ρολόι, κάποια άτομα γύρω σου θα σου πάρουν όλη την ενέργεια. Μη διστάσεις να ζητήσεις ένα break και φρόντισε αυτές τις μέρες, να λες πιο εύκολα «όχι».

Αιγόκερως

Θα νιώσεις έντονα αυτή την εβδομάδα ότι δεν μπορείς να προσφέρεις εύκολα ικανοποίηση στα άτομα που είναι στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι όμως ότι δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε κάνεις να νιώσεις ενοχές, ειδικά αν κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Προέχει το self care.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.