ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δένονται και πληγώνονται το ίδιο εύκολα


JTeam

22 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια που δένονται και πληγώνονται το ίδιο εύκολα
pexels
Τα παρακάτω ζώδια βιάζονται να δεθούν με αποτέλεσμα να πληγώνονται αρκετά εύκολα

Μερικά ζώδια δυσκολεύονται πολύ να νιώσουν συναισθηματικό δέσιμο με τους άλλους ενώ κάποια άλλα δένονται από τον πρώτο καιρό της σχέσης. Στη δεύτερη περίπτωση, τα άτομα αυτά παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο να απογοητευτούν εύκολα και να πληγωθούν από το πρόσωπο που έχουν κοντά τους ακριβώς επειδή έχουν δεθεί πολύ μαζί του.

Τα άστρα συμφωνούν πως τα παρακάτω ζώδια δένονται και πληγώνονται το ίδιο εύκολα, όχι μόνο με το άτομο που θα επιλέξουν για σύντροφο αλλά σε κάθε τους σχέση, είτε είναι φιλική, εργασιακή, οικογενειακή.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πέρα από την ευαισθησία που σε διακατέχει, έχεις την τάση να ανοίγεσαι εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζεις λίγο καιρό. Είσαι ανοιχτό βιβλίο και αφήνεις οι άλλοι να μάθουν τα πάντα για σένα από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας με αποτέλεσμα αυτό να μη σου βγαίνει πάντα σε καλό γιατί δεν κάνουν όλοι το ίδιο.

Ζυγός

Επενδύεις εύκολα σε σχέσεις που μπορεί να κρατήσουν ελάχιστα. Φροντίζεις, νοιάζεσαι, δένεσαι χωρίς όρια και όλο αυτό γυρίζει πολλές φορές εναντίον σου αφού στο τέλος καταλήγεις με πληγωμένη καρδιά. Ωστόσο, όταν βρίσκεσαι σε έκτακτη ανάγκη, πάντα θα υπάρχει κάποιος που είναι εκεί, ουσιαστικά για σένα.

Τοξότης

Μπορεί να σου πάρει μόνο λίγες μέρες για να δεθείς με ένα άτομο. Άλλες τόσες σου παίρνει συνήθως για να πληγωθείς αφού οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σου από τους γύρω σου ξεπερνούν τη σφαίρα της πραγματικότητας. Πρέπει να μάθεις να μην επενδύεις από την αρχή σε μια σχέση για να γλιτώνεις τις δυσάρεστες συνέπειες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.