ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που παθιάζονται και παθαίνουν εμμονή με τον σύντροφό τους


JTeam

3 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια που παθιάζονται και παθαίνουν εμμονή με τον σύντροφό τους
pexels
Τα παρακάτω ζώδια παθαίνουν εμμονή με τον σύντροφό τους και δεν του δίνουν χώρο να αναπνεύσει

Η πιο υγιής σχέση είναι εκείνη όπου οι δύο σύντροφοι κινούνται παράλληλα, καλύπτοντας ο ένας τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου χωρίς να παραβιάζουν τα όρια και την ελευθερία τους. Τα παρακάτω ζώδια στερούν όλη την αυτονομία από τον σύντροφό τους ακριβώς επειδή παθιάζονται υπερβολικά και παθαίνουν εμμονή μαζί του.

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα παρακάτω ζώδια, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

Σκορπιός

Η σχέση με έναν Σκορπιό μοιάζει περισσότερο με θηλιά στον λαιμό, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Γίνονται πολύ κτητικοί και και δεν δίνουν καθόλου χώρο στον σύντροφό τους ούτε να αναπνεύσει. Μπορεί να τα δίνουν όλα στη σχέση τους και να είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια αλλά το ενδιαφέρον τους καταλήγει να γίνεται εμμονή.

Καρκίνος

Στην αρχή της σχέσης, ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που στέλνει συνέχεια μηνύματα στον σύντροφό του και θέλει να τον βλέπει 7 μέρες την εβδομάδα. Αυτό όμως μπορεί να αποβεί καταστροφικό γιατί δεν του δίνουν χώρο να αναπνεύσει στη συνέχεια. Θέλουν να τον συστήνουν σε όλους και παραβιάζουν εύκολα τα όρια που θα έπρεπε να έχουν μεταξύ τους για να είναι υγιής η σχέση.

Ιχθείς

Όταν ερωτεύεται αυτό το ζώδιο, θέλει να κυριαρχεί στον σύντροφό του. Χάνει εύκολα τον έλεγχο, δένεται συναισθηματικά, βγαίνει εκτός ορίων και εγκλωβίζει ασφυκτικά τον σύντροφό του. Δεν του δίνει καθόλου χώρο να εκφραστεί και να κινηθεί όπως θέλει γιατί τον νιώθει σαν ιδιοκτησία του με αποτέλεσμα να θέλει να τον έχει πάντα μαζί του. Όταν όμως δύο άτομα αρχίζουν να γίνονται αχώριστα, η σχέση χτίζεται με προβληματικές βάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.