ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και διακοπές: Τ' άστρα σου λένε με ποιο αξίζει να ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι


JTeam

4 Αυγούστου 2022

Ζώδια και διακοπές: Τ' άστρα σου λένε με ποιο αξίζει να ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι
pexels
Για να κάνεις τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου

Τα ταξίδια είναι η πιο ευχάριστη υπόθεση που μπορεί να γίνει ωστόσο αρκετά ζόρικη αν δεν έχεις δίπλα σου τα κατάλληλα άτομα για να πας διακοπές. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλες τις προσωπικότητες γι' αυτό τα άστρα σε συμβουλεύουν να αποφασίσεις ποιον θα κάνεις συνταξιδιώτη σου βάσει ζωδίου.

Κριός

Ο Κριός κάνει τις καλύτερες διακοπές με Ιχθύες, Τοξότες και Υδροχόους. Καθώς οι Κριοι έχουν περιπετειώδες πνεύμα και θέλουν να κάνουν πολλές δραστηριότητες και να είναι επικεφαλής, οι καλόβολοι Ιχθύες είναι ιδανική παρέα. Από την άλλη, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι, οπότε μπορεί να κάνει ο καθένας το δικό του και να βρεθείτε αργότερα.

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλουν πολυτελείς διακοπές με το καλύτερο δυνατό οικονομικό deal. Ιδανική παρέα για αυτούς είναι ένας Λέων, ένας Αιγόκερως ή ένας Καρκίνος. Οι Ταύροι αγαπούν να κάνουν πλάνα, πράγμα που οι Λέοντες εκτιμούν, ενώ και τα τρία αυτά ζώδια απολαμβάνουν ιδιαιτέρως μια πεντάστερη εξόρμηση.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν το ταξίδι σχεδόν όσο τον προορισμό και δεν θέλουν να εμπλακούν σε αυστηρό πρόγραμα. Ιδανικοί σύντροφοι για αυτούς είναι οι Λέοντες και οι Ζυγοί. Οι Λέοντες αγαπούν τη διασκέδαση και θα είναι πρόθυμοι να κάνουν ο,τι τρελό εμπνεύσει τον Δίδυμο, ενώ οι Ζυγοί ταιριάζουν ιδανικά με το ανάλαφρο και χαλαρό στιλ των Διδύμων.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν αρκετές επιλογές σε ταξιδιωτικούς συντρόφους. Τοξότες, Κριοί, Σκορπιοί και Ιχθύες μπορούν να ταιριάξουν εξαιρετικά με έναν Καρκίνο, ο οποίος θέλει να εξερευνήσει, αλλά θέλει να κάτσει και σπίτι του. Στο κέντρο των ταξιδιωτικών πλάνων ενός Καρκίνου είναι αναμφίβολα το φαγητό. Ο Τοξότης μπορεί να μοιάζει μια παράδοξη επιλογή, όμως οι δυο τους θα απολαύσουν μαζί ένα καλό γεύμα. Οι Ιχθύεις και οι Σκορπιοί είναι ζώδια του νερού οπότε μπορούν να κάνουν μαζί κάποιο θαλάσιο σπορ ή κάτι αντίστοιχο. Οι Κριοί είναι αρκετά ανεξάρτητοι οπότε αν ο Καρκίνος θελήσει να ξεκουραστεί λίγο, θα κάνουν κάτι άλλο και θα βρεθούν μετά.

Λέων

Οι Λέοντες ταξιδεύουν καλύτερα με Ταύρους, Υδροχόους ή Σκορποιούς. Αυτό το ζώδιο εκτιμάει ένα καλά οργανωμένο ταξίδι γεμάτο με καλό φαγητό, ποτό και χορό. Οι Λέοντες απολαμβάνουν πολυτελείς δραστηριότητες και αυτά τα τρία ζώδια βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Παρθένος

Οι Παρθένοι καλό είναι να ταξιδέψουν με Ιχθείς, Διδύμους ή Υδροχόους φίλους τους. Λατρεύουν την οργάνωση και τις λίστες και τα παραπάνω ζώδια είναι τα μόνα που θα τους καταλάβουν. Στο τέλος της ημέρας θέλουν να αράξουν και να απολαύσουν τη στιγμή και οι 3 του ζωδιακού είναι εκείνοι, με τους οποίους θα περάσουν ζάχαρη.

Ζυγός

Οι Ζυγοί απολαμβάνουν τις περιπέτειες, για αυτό ταξιδεύουν καλύτερα με Διδύμους, Υδροχόους ή Λέοντες. Και τα τρία αυτά ζώδια είναι διαβόητες κοινωνικές πεταλουδίτσες, πράγμα που δένει υπέροχα με την ανεξάντλητη ενέργεια του Ζυγού και την ανάγκη του για αδιάκοπη διασκέδαση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί προτιμούν συνήθως να ταξιδεύουν σε μικρές παρέες με τους πιο κοντινούς τους φίλους. Συναισθηματικά ζώδια όπως οι Καρκίνοι και οι Ταύροι κάνουν την καλύτερη ταξιδιωτική παρέα για τους Σκορπιούς, καθώς και τα τρία ζώδια απολαμβάνουν σχεδιασμένες δραστηριότητες αλλά και λίγο ελεύθερο χρόνο όπου μπορούν να κάνουν μια ποιοτική και ουσιαστική συζήτηση, ή να γελάσουν μαζί δίπλα στην πισίνα.

Τοξότης

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες συνταξιδιώτες είναι η καλύτερη επιλογή για έναν Τοξότη. Οι Τοξότες θέλουν να ανακαλύψουν μόνοι τους έναν προορισμό, κι όχι να δεσμευτούν σε ένα έτοιμο πρόγραμμα. Η ευελιξία και η υπομονή είναι τα πιο απαραίτητα στοιχεία για να ταξιδέψει κανείς με έναν Τοξότη, και αυτοί οι τρεις τα έχουν και τα δύο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλουν να ταξιδεύουν με πρόγραμμα. Αυτά τα ζώδια θα τα βρείτε σε ειδικές ξεναγήσεις και σπάνιες εκθέσεις, ή σε κάποια μοναδική exclusive περιπέτεια. Δεδομένης της αγάπης τους για την ιστορία και το περιπετειώδες πνεύμα τους, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Κριοί είναι οι καλύτεροι πιθανοί συνταξιδιώτες για αυτούς.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους, διακοπές σημαίνει περιπέτειες και γνωριμίες. Mε το τολμηρό πνεύμα τους ταιριάζουν οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Λέοντες. Οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι θα γνωρίζουν κόσμο και θα κάνουν καινούριες παρέες, ενώ οι Λέοντες είναι αυτοί που μπορούν να ανταποκριθούν στην ένέργειά τους. Οι Τοξότες είναι ευέλικτοι και θέλουν να εξερευνήσουν, οπότε ταιριάζουν καταπληκτικά με τους Υδροχόους.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες απολαμβάνουν τις διακοπές αν τους δίνουν την αίσθηση της απόδρασης από τον κόσμο. Εκτιμούν τις χαλαρωτικές δραστηριότητες και "ξυπνάνε" μόλιες πέσει ο ήλιος. Για αυτόν το λόγο, οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί και οι Παρθένοι είναι ιδανικοί συνταξιδιώτες. Οι Ζυγοί και οι Ιχθύς θα απολαύσουν μαζί πολυτέλειες. Οι Σκορπιοί είναι η ιδανική παρέα αφού τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να αδράξουν τη νύχτα μαζί. Οι Παρθένοι συντονίζονται καλύτερα με την ανθρωπιστική πλευρά των Ιχθύων και μπορούν να απολαύσουν μαζί λίγο εθελοντισμό στις διακοπές τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.