ΖΩΔΙΑ

08/08: Κινηθείτε επιφυλακτικά – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


JTeam

7 Αυγούστου 2022

08/08: Κινηθείτε επιφυλακτικά – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Ο Άρης κοντά στον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρουν ανατροπές είτε σε σχέδια που κάνουμε είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλύτερα να κινηθούμε με προσοχή, ειδικά σήμερα και με επιφυλακτικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι:

Για τους Κριούς, κοινωνικά και επικοινωνίας θέματα μπορεί να προκύψουν γι'αυτο κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ανατροπές φέρνουν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα οπότε καλό θα είναι να λειτουργήσετε με υπομονή, όπως κάνετε συνήθως όταν είστε ήρεμη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε σήμερα παρόλο που μπορεί να έχετε την καλύτερη διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα δυνατά σήμερα ωστόσο δεν είναι υποστηρικτικά αν εκφραστείτε υπερβολικά συναισθηματικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα γρήγορα και άμεσα είναι έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές χρειάζονται κοφτερό μυαλό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ψυχικές φορτίσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα είτε από εσάς είτε από τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσετε να επέμβετε ριζικά στα πράγματα και τις καταστάσεις οι οποίες κινητοποιούνται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να βοηθά στην αυτοπεποίθησή σας ωστόσο η δυναμική της ημέρας είναι έντονη και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα νιώθετε έντονη εγρήγορση ωστόσο οι συγκεκριμένες πλανητικές δυναμικές δεν είναι του χεριού σας, ακόμη και αν είστε απόλυτα συνειδητή/ος για τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα γιαυτό καλό θα είναι να είστε συνετή/ός στις δράσεις σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αποφύγετε επαφές με συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους σας «χωρίζουν» πράγματα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS