ΖΩΔΙΑ

9/8: Τάση να δράσετε υπερεγωτικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Αυγούστου 2022

9/8: Τάση να δράσετε υπερεγωτικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μας ωθούν να ακολουθήσουμε μια οδό, ένα πρόγραμμα, το οποίο θα μας δώσει με τον οποιοδήποτε τρόπο ικανοποίηση. Οι αποσπάσεις θα είναι παρούσες καθώς και η τάση να δράσουμε εγωκεντρικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα κάντε μια καλή εκτίμηση των δεδομένων και δείτε την αναγκαιότητα της όποιας δράσης αποφασίσετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα σας δίνονται πολλές ευκαιρίες και διαφορετικοί τρόποι να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τη θέση σας απέναντι σε μια κατάσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα και μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθεί να μελετήσετε και να εξετάσετε καταστάσεις οι οποίες συνδέονται κυρίως με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα εστιάστε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και σκεφτείτε νέους τρόπους να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε το πλεονέκτημα να εκμεταλλευτείτε τα δεδομένα και να δράσετε προς μια οδό η οποία θα έχει εξέλιξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα διάφορα πράγματα μπορεί να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και εσείς θα πρέπει να «μαντέψετε» τί είναι αυτό το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μην φοβηθείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά γιατί είναι σίγουρο πως θα το έχετε μελετήσει καλά και θα έχετε οργανωθεί κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα αν είστε σε διακοπές ή όχι οι σκέψεις σας σήμερα τρέχουν σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας θέλουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα κινηθείτε όσο πιο σταθερά και απλά γίνεται χωρίς να πιέσετε πράγματα, καταστάσεις και κυρίως τον εαυτό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, έντονη δυναμική έχει η σημερινή ημέρα και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε τα μέγιστα αν συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.