AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

11/8: Αφροδίτη στον Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Αυγούστου 2022

11/8: Αφροδίτη στον Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 4 Σεπτεμβρίου χαρίζει απλόχερα τη χαρά μέσα από τη διασκέδαση και τη δημιουργία. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να ικανοποιήσουν προσωπικές ανάγκες και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε. Μια σχετική διόγκωση και εκδραμάτιση θα είναι παρούσες αλλά η δύναμη και η γοητεία της συγκεκριμένης Θεάς στο συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να καθηλώσει οτιδήποτε έχει βάλει στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο το Λέοντα για εσάς μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα, την ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Θεά Αφροδίτη πρεσβεύει την ομορφιά, το κάλλος και την αρμονία. Στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας βάσει τις αξίες και τα ιδανικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου σας γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία, ιδιότητες ιδιαίτερα ευχάριστες και χρήσιμες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη για μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά θα είναι έντονη μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στο ζώδιο το Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η κοινωνικότητά σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τίποτα δεν σας σταματά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, ειδικά σε ζητήματα καριέρας και οτιδήποτε είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η γοητεία σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όχι μόνο όσο αφορά τις σχέσεις σας αλλά και σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρει να φέρετε άμεσα αποτελέσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στο Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι ευκολότερο για εσάς όχι μόνο να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτης το ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης σε τομείς που νιώθετε πως έχετε βαλτώσει ή που δεν παίρνετε την ικανοποίηση που θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.