ΖΩΔΙΑ

14/8: Κρατήστε διαλλακτική στάση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Αυγούστου 2022

14/8: Κρατήστε διαλλακτική στάση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον Ποσειδώνα ωστόσο η αντίθεση μεταξύ Ήλιου και Κρόνου κορυφώνεται. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή και να κρατήσουμε περισσότερο μια διαλλακτική στάση απέναντι στα γεγονότα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, αντιφατικές καταστάσεις βιώνετε αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος και προνοητική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, ακόμη δίνει την δυναμική του και σας ωθεί να κάνετε ακραία πράγματα ή κινήσεις οι οποίες σας δίνουν μια έξτρα αίσθηση ελευθερίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα μπορούσατε να λειτουργήσετε λίγο επικριτικά προς τα άτομα που έχετε δίπλα σας ή να μην αντιληφθείτε άμεσα τα όρια που έχουν τεθεί είτε από εσάς είτε από τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ο Κρόνος απέναντι σας βάζουν στο επίκεντρο των καταστάσεων αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κρατάτε την αντικειμενική σας ματιά ενεργή παρόλο τις αποσπάσεις που έρχονται από γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί αυτές τις ημέρες να ψάχνετε τις «ιδανικές» συνθήκες αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να τις βρείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να φέρετε δημιουργικά αποτελέσματα ακόμη και μέσα από δυσαρμονικές καταστάσεις είναι έντονη και οδηγεί τα βήματά σας αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα ή να μπείτε σε διλήμματα σχετικά με καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα για κάποιον δικό σας λόγο έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι (διαφορετικό) το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας και ο Ήλιος απέναντι μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο αυστηρή/ός προς τους άλλους ακόμη και αν δεν έχετε αυτή τη τάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σήμερα μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα πιο ρόδινα από ότι είναι αντικειμενικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.