ΖΩΔΙΑ

15/8: Φροντίστε τους ανθρώπους δίπλα σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

14 Αυγούστου 2022

15/8: Φροντίστε τους ανθρώπους δίπλα σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μαζί με τον Δία σήμερα μας ωθούν να δράσουμε παρορμητικά προς την οδό της επιλογής μας με θάρρος. Ο Ήλιος ακόμη απέναντι από τον Κρόνο και η δυσαρμονική τους σχέση με τον Άρη δίνουν την ώθηση να λειτουργήσουμε περισσότερο αυτόνομα και ανεξάρτητα με ρίσκο να παραμελήσουμε ανθρώπους που έχουμε στη καρδιά μας, χωρίς να το θέλουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και συναντά τον Δία. Αυτό το πλανητικό πάντρεμα θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε να διεκδικήσετε αυτό που ζητάτε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα έντονα αυτές τις ημέρες και σας ωθούν να βγείτε προς τα έξω δυναμικά ζητώντας να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, παρόλο που οι ημέρες εργασιακά είναι πιο χαλαρές αυτό το διάστημα ενδέχεται να σας απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, εργασιακά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις δραστηριότητές σας μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα παρόλο που είναι ημέρα αργίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η αλήθεια είναι πως είστε στο κέντρο του κυκλώνα αυτές τις ημέρες και πιθανά να μπορούσατε μια άλλη στιγμή να περνούσατε πολύ καλύτερα λόγω αργίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας βάλουν σε μια διαδικασία αμφιθυμίας σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να περάσετε χαλαρά και όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, για κάποιον λόγο κινητοποιούνται καταστάσεις στις οποίες συνδέεστε άμεσα με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού με την έννοια πως μπορείτε να αντιληφθείτε/νιώσετε διαισθητικά πότε να κάνετε πίσω (ανεξάρτητα αν επιλέγετε να κάνετε ή όχι). Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μαζί με τον Δία σήμερα ανεβάζει τους παλμούς και τη διάθεσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και κυρίως τις ευθύνες που νιώθετε σε καθημερινή βάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα επιμένουν και σήμερα να σας έχουν με τον οποιοδήποτε τρόπο στο επίκεντρο των καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα ήταν καλό και χρήσιμο να εστιάσετε μόνο σε σημαντικά πράγματα και να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS