ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα


JTeam

15 Αυγούστου 2022

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα
Unsplash
Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε το ταξίδι και όλους τους θησαυρούς που σας έχει χαρίσει μέχρι σήμερα. Αν τα πράγματα ήταν χαοτικά για εσάς αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Είναι επίσης πιθανό να αισθάνεστε ήδη πού σας οδηγεί η εσωτερική σας πυξίδα.

Αν αισθάνεστε ότι αυτό που χρειάζεστε είναι μια δυνατή συγκίνηση το ζωηρό φεγγάρι στον Κριό θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον τυχερό Δία στις 15 Αυγούστου, αυξάνοντας τη δημιουργικότητά σας, το πάθος και τις πιο εσώτερες επιθυμίες της καρδιάς σας. Σας αναζωογονεί και σας παρακινεί με μια δόση ενθουσιασμού. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι τολμηρό και συναρπαστικό;

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι για πολλούς η εβδομάδα των διακοπών. Αστρολογικά φέρνει καλά πράγματα, ωστόσο 3 ζώδια θα είναι λίγο πιο ευνοημένα και τυχερά.

Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα.

Κριός

Πες αυτό που νιώθεις και φώναξέ το! Δεν λάμπετε μόνο από ενθουσιασμό, αλλά και αντλείτε ενέργεια από τα πάθη σας. από τα φλογερά πάθη σας. Αυτό σημαίνει πολλή αδρεναλίνη, οπότε φροντίστε να χαλαρώσετε γιατί διαφορετικά είναι πιθανό να κουράσετε τους φίλους ή συντρόφους σας.

Ο Ερμής θα εναρμονιστεί με τον Ουρανό στις 16 Αυγούστου, ο οποίος, με τη σειρά του, σας δίνει την ευκαιρία να να υλοποιήσετε στόχους και να φωτίσετε τον κόσμο γύρω σας, είτε με λόγια είτε με μια ιδέα που θα μπορούσατε ενδεχομένως να αξιοποιήσετε. Στη συνέχεια, στις 18 Αυγούστου, η Αφροδίτη θα συνδεθεί με τον Δία στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε ακόμα πιο ελκυστικοί αλλά και ρομαντικοί. Ο πλανητικός κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου, κάνοντας σας να ξεχωρίσετε σε ό,τι κάνετε.

Λέων

Λάμπετε κυριολεκτικά! Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από έντονη διάθεση για περιπέτεια, επέκταση και νέες εμπειρίες. Έχετε πολλή ενέργεια, όμως προσέξτε τον υθπερβάλλοντα ζήλο. Σκεφτείτε διπλά πριν κάνετε οτιδήποτε.

Η κίνηση των πλανητών σας ευνοεί αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποιο άλλο εγχείρημα.

Τοξότης

Αυτές οι μέρες χαρακτηρίζονται από αυθορμητισμό και καλή διάθεση, αλλά και έντονο πάθος. Είστε στα καλύτερα σας και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δίνετε χαρά στους γύρω σας, που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν.Τόσο οι σχέσεις όσο και τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS