ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο δημιουργικά ζώδια


JTeam

14 Αυγούστου 2022

Ζωγράφος
Pexels.com
Εσείς θεωρείτε τον εαυτό σας δημιουργικό;

Όλοι έχουμε ακούσει για το δεξί και το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου και ότι το ένα μας κάνει αναλυτικούς και πρακτικούς ενώ το άλλο δημιουργικούς και καλλιτεχνικούς τύπους. Η δημιουργικότητα μπορεί να είναι όμως και θέμα εξάσκησης, χαρακτήρα, ή απλώς θέμα ζωδίου. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς καλλιτέχνης για να είναι δημιουργικός, αρκεί να μη διστάζει να εκφράζει ποιος πραγματικά είναι από τα ρούχα, τη διακόσμηση και τις δραστηριότητες που επιλέγει στον ελεύθερό του χρόνο.

Αυτά είναι λοιπόν τα πιο δημιουργικά ζώδια:

1. Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι συχνά καλλιτέχνες γιατί τρέφουν από τη φύση τους βαθιά αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη. Το ταλέντο τους δεν είναι απαραίτητα καλλιτεχνικό, αλλά επικεντρώνουν συχνά τις προσπάθειες τους στη δημιουργία -ζαχαροπλαστική, πλέξιμο, μαγείρεμα- ή στην εύρεση δημιουργικών λύσεων για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζουν

2. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι τείνουν να βρίσκονται στον δικό τους κόσμο, αλλά είναι συνήθως ένας κόσμος ιδιοφυίας. Τα στερεότυπα και οι εξωτερικές πιέσεις δεν τους επηρεάζουν, οπότε νιώθουν ελεύθεροι να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους. Επειδή σκέφτονται χωρίς περιορισμούς, μπορούν να κάνουν μεγάλα και δημιουργικά πράγματα χωρίς να τους ενδιαφέρει η κριτική.

3. Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι από τη φύση τους περίεργοι και οξυδερκείς, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να σκεφτούν πολλές και διαφορετικές λύσεις σε ένα πρόβλημα. Σε συνδυασμό με την κοινωνικότητά τους, οι Δίδυμοι είναι συνήθως τα άτομα που φτιάχνουν μια ολόκληρη τούρτα για τα γενέθλια κάποιου ή προσφέρονται να σε βοηθήσουν να διακοσμήσεις για να δείξουν ότι σε συμπαθούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.