ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν δίνουν προσοχή στον σύντροφό τους


JTeam

5 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια που δεν δίνουν προσοχή στον σύντροφό τους
pexels
Από τον Υδροχόο μέχρι τον Λέοντα, ρίξε μια ματιά στα ζώδια που δεν δίνουν ποτέ την κατάλληλη προσοχή στη σχέση τους

Μερικά ζώδια λατρεύουν τη δέσμευση, άλλα την ελευθερία τους και να είναι για μια ζωή εργένηδες και υπάρχουν κι εκείνα που ενώ αποφασίζουν να είναι μαζί με κάποιον, τον αγνοούν επιδεικτικά. Παρατηρούν και προσέχουν όλα τα άλλα γύρω τους εκτός από το πρόσωπο που έχουν κοντά τους κι αν έχεις περιεργεια να μάθεις αν είχες ποτέ ένα τέτοιο ζώδιο στη ζωή σου, ήρθε η στιγμή να πάρεις τις απαντήσεις που έψαχνες.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που δεν δίνουν ποτέ την απαραίτητη προσοχή στον σύντροφό τους;

Λέων

Είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια που θέλει να νιώθει σαν «βασιλιάς». Ωστόσο, δεν φροντίζει το ίδιο και για τη σχέση του καθώς πολλές φορές δεν της δίνει την προσοχή που της αξίζει. Ακριβώς επειδή ένας τυπικός Λέων θα αφιερώσει όλο τον χρόνο του στο πώς θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα γίνει το επίκεντρο όλων. Πολλές φορές μάλιστα, αγνοεί και θεωρεί δεδομένο τον σύντροφό του.

Υδροχόος

Η προτεραιότητα ενός Υδροχόου είναι τα επαγγελματικά οπότε αφιερώνει πολύ χρόνο στα προσωπικά του. Αυτό σημαίνει ότι παραμελεί τη σχέση του και αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού. Για την ακρίβεια, ο χρόνος που περνάει με τον σύντροφό του, είναι μόνο το βράδυ αφού όλη την υπόλοιπη μέρα είναι απασχολημένος με άλλες δουλειές.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια που λατρεύουν την ελευθερία τους. Θέλει πάντα τον χώρο του και προτιμά να βγαίνει για καφέ με φίλους ή να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια παρά να περνάει χρόνο με τη σχέση του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπο που είναι στη ζωή του, να επιζητά διαρκώς την προσοχή του χωρίς ωστόσο να τη λαμβάνει σχεδόν ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.