ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι ορκισμένοι εργένηδες


JTeam

27 Ιουλίου 2022

Τα 3 ζώδια που είναι ορκισμένοι εργένηδες
Μήπως είστε ένα από αυτά τα ζώδια;

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ζωδίων, εκείνα που λατρεύουν το γάμο, την οικογένεια αλλά και εκείνα που η προσωπική τους ανεξαρτησία είναι ο αυτοσκοπός. Σήμερα λοιπόν θα εστιάσουμε στα ζώδια που δύσκολα θα έλεγαν "ναι" στη θαλπωρή της οικογένειας. Ποια είναι αυτά;

Υδροχόος

H ανεξαρτησία και ο Υδροχόος είναι δυο ίδιες έννοιες. Συνήθως δυσκολεύονται να αφιερωθούν σε ένα πρόσωπο αφού λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να ζουν διαφορετικές εμπειρίες. Ακόμη, δυσκολεύονται να εκφράσουν όσα νιώθουν και ο γάμος δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία τους.

Τοξότης

Ο τοξότης ενθουσιάζεται πολύ εύκολα αλλά δεν αργεί να «ξεφουσκώσει» αυτός ο ενθουσιασμός. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά ένας γάμος είναι πολύ μακρινό πλάνο για εκείνον. Προτιμά να ταξιδεύει και να επενδύει σε πολύ καλούς φίλους.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να σκέφτονται την οικογένεια αλλά δύσκολα θα πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. Όταν έρθει η ώρα που η σχέση πρέπει να περάσει σε ένα επόμενο στάδιο, εκεί κάπου ζορίζονται και τις περισσότερες φορές αποχωρούν αφού αυτή η μόνιμη δέσμευση τους πνίγει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS