ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους- Καλύτερα να μην τα εμπιστευτείς


JTeam

9 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια που δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους- Καλύτερα να μην τα εμπιστευτείς
pexels
Μερικά ζώδια αθετούν τον λόγο τους επειδή δεν θυμούνται αυτά που τάζουν ενώ κάποια άλλα επειδή έχουν μάθει να λένε ψέματα

Η εμπιστοσύνη χτίζεται και το μόνο σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να στηριχτείς στα παρακάτω ζώδια. Οι 5 του ζωδιακού αθετούν εύκολα τον λόγο τους και δεν μπορούν να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν τα πάνε και τόσο καλά με τη μνήμη τους με αποτέλεσμα να μη θυμούνται τι τάζουν ή επειδή έχουν καλή σχέση με το ψέμα.

Τα άτομα λοιπόν που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, δύσκολα θα τηρήσουν ό,τι σου υποσχέθηκαν.

Κριός

Αν υπάρχει ένα ζώδιο με θέματα εμπιστοσύνης, τότε είναι αυτό. Ο Κριός φημίζεται για την αθέτηση των υποσχέσεων του και μπορεί εύκολα να παραβιάζει όσα σου τάζει. Λειτουργεί παρορμητικά και πολλές φορές ξεχνάει ό,τι σου έχει πει γι' αυτό καλό είναι να μην επενδύεις στη μεταξύ σας σχέση.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που σχεδόν ποτέ δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει κάτι. Ευτυχώς, δεν δίνει συχνά υποσχέσεις, καθώς γνωρίζοντας καλά τον εαυτό του, μπορεί να προβλέψει πως δεν θα τα καταφέρει. Είναι όμως σίγουρο ότι όταν ο Ζυγός δίνει μια υπόσχεση, δεν υπάρχει περίπτωση να την τηρήσει.

Τοξότης

Το χειρότερο ζώδιο σε αυτό το θέμα. Μην πιστέψετε ποτέ ότι ένας Τοξότης μπορεί να εκπληρώσει μια υπόσχεση, καθώς δεν τον νοιάζει και πολύ να την τηρήσει. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που θα κάνει μόνο αυτό που θέλει και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι, ακόμη και αν τους το έχει υποσχεθεί.

Υδροχόος

Φημίζεται για την εγωιστική του τάση και δεν κρατάει σχεδόν ποτέ τον λόγο του. Ένας Υδροχόος δεν μπορεί να σε κάνει ποτέ να τον εμπιστευτείς αλλά δεν καταλαβαίνει καν ότι σε προδίδει.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς σκέφτεται πρώτα τους άλλους και ύστερα τον εαυτό του, απλώς μερικές φορές το μυαλό του «ταξιδεύει». Πράγμα που σημαίνει πως όταν σου υποσχέθηκε κάτι δεν του έδωσε σημασία και δεν σκέφτηκε αν μπορεί να τα καταφέρει. Δεν το κάνει επίτηδες, αλλά καλό είναι να μη στηρίζεσαι πάνω του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.