ΖΩΔΙΑ

16/08: Νέα δεδομένα έρχονται προς επεξεργασία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Αυγούστου 2022

16/08: Νέα δεδομένα έρχονται προς επεξεργασία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού συνδυαστικά με τη σχέση Ερμή/Ουρανού φέρνουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν. Ωστόσο, η οποιαδήποτε δράση θα πρέπει να γίνει από αύριο και μετά (όχι σήμερα). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, νέες ιδέες και δημιουργικές σκέψεις έρχονται σήμερα για ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία ή/και τα οικονομικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κάποια πράγματα μπορεί να μην γίνονται όπως τα θέλετε ωστόσο μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που σχετίζονται με τον προσωπική σας ζωή ή/και το σπίτι σας ευκολότερα από μια άλλη στιγμή αλλά περιμένετε μέχρι το απόγευμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα ευεργετική ειδικά όσο περνά η ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Κρόνο απέναντι σπάει σιγά σιγά απεγκλωβίζοντας πιθανές εντάσεις ή διλλήματα που είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, σχετικά με προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας και η θετική του σχέση με τον Ουρανό μπορεί να απαλύνουν την ανισορροπία της ημέρας, ειδικά από το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας από χτες φέρνοντας αντιφατικά μηνύματα σχετικά με προσωπικές ή/και επαγγελματικές σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία έχει έρθει από χτες στο προσκήνιο και προσπαθείτε να τη διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας αναζωογονήσει και θα περάσετε όμορφα είναι ιδιαίτερα έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για την αντικειμενικότητα της σκέψης σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ασχοληθείτε με επικοινωνιακά θέματα αλλά από απόγευμα και μετά ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μπορείτε σήμερα να δώσετε χώρο σε τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα και ευχάριστα μαζί τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.