ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης: Τα 3 ζώδια που σήμερα πρέπει να τολμήσουν στην αγάπη


JTeam

17 Αυγούστου 2022

Τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης: Τα 3 ζώδια που σήμερα πρέπει να τολμήσουν στην αγάπη
Τι φέρνει η σημερινή όψη στα ερωτικά αυτών των τριών ζωδίων

Όταν η αγάπη είναι στον αέρα, όπως είναι σήμερα — άφθονη — τότε είναι στο χέρι μας είτε να εκμεταλλευτούμε την καλή μας τύχη είτε να αφήσουμε τη στιγμή να μας ξεφύγει. Με το τετράγωνο της Σελήνης- Αφροδίτης το timing είναι τέλειο. Μπορούμε να ξεκινήσουμε σχέσεις σήμερα και εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Σήμερα είναι η μέρα που τα όνειρα μας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η σημερινή ημέρα φέρνει την ιδέα του τώρα ή ποτέ σε όσους δίσταζαν να πάρουν μια απόφαση. Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

1. Καρκίνος

Νιώθετε αποφασισμένοι να κάνετε κάτι σήμερα που θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει τη ζωή σας από εδώ και στο εξής. Έχετε φλερτάρει με κάποιον και έχει αρχίσει να νιώθετε ότι και οι δύο χρειάζεστε κάτι περισσότερο από το φλερτ. Πρέπει να το πάτε αυτό ένα βήμα παραπέρα. Στο μυαλό σας, έχετε αρχίσει να οραματίζεστε πώς θα μπορούσε να είναι να βρίσκεστε σε μια ρομαντική σχέση με αυτό το άτομο και αν το ένστικτό σας είναι σωστό, πιστεύετε ότι αισθάνεται το ίδιο.

2. Ζυγός

Αρκετά περιμένατε. Είναι η στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Μην περιμένετε από εκείνο να κάνει το πρώτο βήμα. Με αυτό το atittude θα καταφέρετε να κάνετε πράγματα που δεν θα κάνατε συνήθως. Δείξτε πίστη και μιλήστε του για όσα αισθάνεστε και αυτό μπορεί να αποτελέσει την αρχή για κάτι όμορφο στην ερωτική σας ζωή.

3. Τοξότης

Σας αρέσει να κρατάτε τη ζωή σας όσο πιο απλή γίνεται. Δεν σας αρέσει να περιστοιχίζεστε από ανθρώπους αν έχετε την παραμικρή αίσθηση ότι είναι υπερβολικά δραματικοί ή ότι κάποιος παίρνει τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά. Βρήκατε κάποιον που σας ταιριάζει και όσο περνούν οι μέρες, έχετε αρχίσει να τον σκέφτεστε με έναν τρόπο που δεν πιστεύατε ότι ήταν δυνατό.

Θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι επειδή η ζωή είναι για να ζεις, τότε και εσείς θα πρέπει να τη ζήσετε με αυτό το ενδιαφέρον άτομο. Επειδή είστε επιλεκτικοί, νιώθετε ότι όταν τελικά βρείτε κάποιον που πιστεύετε ότι αξίζει την προσοχή σας, το δείχνετε. Και αυτό είναι που σας φέρνει η σημερινή μέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS