AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

31/08: Κινηθείτε κάνοντας σταθερά βήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Αυγούστου 2022

31/08: Κινηθείτε κάνοντας σταθερά βήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού εξακολουθεί να μας ωθεί να ασχοληθούμε και σήμερα με τις σχέσεις και τις συνδέσεις μας γενικότερα. Από το απόγευμα και μετά, με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα, θα υπάρξει έντονα η ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να νιώσουμε πως πατάμε σε σταθερά εδάφη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, δώστε σήμερα χώρο σε οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ασφαλής ωστόσο μην τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα βάζοντας τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να το κάνετε με την καρδιά σας. Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει ζητώντας να έρθετε σε επαφή με την αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μέχρι το μεσημέρι ενδέχεται προσωπικά ζητήματα να εξακολουθούν να παίρνουν μέρος της ενέργειάς σας ωστόσο το πλανητικό σκηνικό αλλάζει σιγά σιγά καθώς περνά η ημέρα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ότι είναι ανοιχτό και θέλετε να το τακτοποιήσετε καλύτερα να το κάνετε μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά προσωπικά ζητήματα ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα κάτι που διευκολύνεται σήμερα από το απόγευμα και μετά.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα σας ωθεί να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και βοηθά στην επέκτασή σας. Καλό θα είναι ότι κινήσεις κάνετε να τις κάνετε μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά γεμίζοντάς σας με ενέργεια για να προωθήσετε ιδέες και σκέψεις που κάνετε τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται από μεσημέρι και μετά να μπείτε σε σκέψεις και να χρειαστεί να κάνετε ένα διάλλειμα από ότι κάνετε. Ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε κοινωνικό επίπεδο θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά οι πλανητικές δυναμικές σήμερα από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να προγραμματίσετε τις δουλειές σας μέχρι το μεσημέρι και όχι αργότερα. Μέχρι τότε θα υπάρχει η εύνοια να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να έχετε εμπνεύσεις σχετικά με αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, από το απόγευμα και μετά σήμερα το σκηνικό αλλάζει φέρνοντας περισσότερο ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.