ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σε αφήσουν στο «διαβάστηκε»


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα σε αφήσουν στο «διαβάστηκε»
Το «διαβάστηκε» πλέον είναι μια μάστιγα και απασχολεί πολλούς ανθρώπους

Όταν στέλνεις ένα μήνυμα έχεις πάντα την προσδοκία ότι θα βρείς ανταπόκριση. Τι γίνεται όμως όταν απλά σε αφήνουν στο «διαβάστηκε»; Τα παρακάτω 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να το επιλέξουν αντί για μια απάντηση.

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που όταν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του μπορεί να το κάνει και μέσω της απουσίας του. Όσον αφορά στο texting είναι δεν ιδιαίτερα προβλέψιμοι αφού τη μία απαντούν σχεδόν αμέσως και την άλλη μπορεί εύκολα να σε αφήσουν στο «διαβάστηκε» δειχνοντάς σου ότι αδιαφορεί. Στην πραγματικότητα όμως του αρέσει να τον διεκδικούν και να νιώθει μοναδικός. Αν σκέφτεστε να στείλετε σε Κριό, καλό κουράγιο!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και μπορεί να μιλάνε πολύ αλλά κόβουν ξαφνικά την συνομιλία μέσω μηνυμάτων και μάλιστα τους είναι εύκολο να εξαφανιστούν. Η ιδέα να αφήσουν μήνυμα αναπάντητο τους δεν τους απασχολεί αφού γρήγορα προχωρούν στο επόμενο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Λέων

Είναι πολυάσχολοι και αφηρημένοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν απαντούν στα μηνύματα καθώς το έχουν ξεχάσει. Δεν θα μπουν εύκολα στη διαδικασία να μην απαντήσουν εσκεμμένα αλλά αν το κάνουν θα υπάρχει σοβαρός λόγος για εκείνους. Αν και νιώθουν ανακούφιση όταν ξέρουν ότι έχουν απαντήσει σε όλα τα μηνύματά τους, αν κάτι τους ενόχλησε δεν θα απαντήσουν ποτέ. Καλή δύναμη λοιπόν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.